Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Леле аман кај мене со соновиве.
    Сум сонувала како сме биле со друштво негде сме се забавувале и јас сум правела селфи ,али не сум била јас во лик тотално некоја друга личност.
    Сум била многу среќна на сонот се како вистинито беше

2. meganbaby

meganbaby Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2017
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    84
    Инаку малку поодамна сонував како сум шетала низ едно големо место како замок нешто вака со долги камени мостови, со некои луѓе мислам дека не ги ни познавав, и застануваме и вака во далечина се гледа како се гради некој објект, а тоа да ти било црква и демек јас сум плаќала да се изгради, и велам се надевам нареден пат кога ќе дојдам ќе биде изградена. Потоа прометувам дека сум бремена, и до мене стои некој си што не го знам ќе ме венчале со него, незнам што.. А тоа време постојано сонував дека сум бремена. Некој толкување?

3. meganbaby

meganbaby Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2017
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    84
    Мислам дека нема некое посебно значење, не се оптоварувај до толку со соништата.. Сепак ти се дел од потсвеста, што ти се случува тоа и сонуваш, немораат сите да имат некое посебно значење.

4. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    па искрено да ти кажам не сум мислела на тоа и пред сонот не сум мислела на искачање или нешто слично.
    ќе видиме што ќе биде.
    фала ти :*

5. meganbaby

meganbaby Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2017
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    84
    Нема проблем,па и не помогнав баш многу :D Убав ден :*

На orevka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.151
    Допаѓања:
    3.135
    Еве ме мене пак :hai::lol:
    Сонвав еден тип шо го познавам и шо ме познава од социјалните мрежи. Но во сонот, сестра ми правеше се за да го оддалечи него од мене и да биди со неа, како да речам. Ривалство (со сестра ми не сме нешто во мн добри односи :|).
    Ако можи да протолкува некој?

7. LoveHope

LoveHope Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    1.371
    Допаѓања:
    4.172
    Сонував сношти како сме биле на лозје и сме береле грозје. Што значи берење грозје?

8. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Ако берете грозје
    Ќе страдате поради вашето невнимание.

9. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    2.728
    Денес сонував дека сум му раскинала на дечкото и сум фатила друг дечко помлад и различен од него, лик што не го знам. Се качував како на едни страшни скали нагоре знаејќи дека дечкото од сонот е таму горе, тоа беше нешто како бина ама страшни беа скалите и јас цела се тресев од страв, и мислев дека ќе паднам и кога бев при крај тој дојде од горе и ме пренесе кај него, стигнав безбедно.
    Врската не беше лоша, ама мене на моменти ми текнуваше на тој што стварно ми е дечко (во сонот бивши) и чувствував дека ми недостасува, и постојано се прашував да не случајно згрешив што сум со овој.

10. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Сонував дечко шо ми беше школски . Дечково ме свиѓаше цели 4 години . Не знам зошто го сонував . Ниту сум го видела откако завршивме со школо ниту сум помислила на него во скоро време .

Го сонував како многу ослабен , инаку никогаш не бил крупен , но во сонов беше премногу ослабен . Ми рече : " ја тебе никад не те забраев . Уште си ми единствена во срцево . Заради таа љубов , невозвратена , станав наркоман и алкохоличар . Сега сум на лечење . Ама болката во срцево не се лекува " . Толку виновна се осетив во сонот , што посакав да го гушнам , да го утешам . Да му кажам да ме заборави . Да продолжи по својот пат и да си најде некоја што ќе го сака онака како што тој ме сакал мене и да ја чува . Ама не му кажав . Имав кнедла во грло . И тогаш од никаде се појави син ми . А дечкото си замина тажен .

11. martovsko cveke

martovsko cveke Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    Koga nekogo sonuvas slab znaci mu trebaat pari ,ili istata osoba ili nekoj drug ke ti.pobara pari na zaem

На CrazyGirl15 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. supergirlmb

supergirlmb Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2017
    Пораки:
    1.364
    Допаѓања:
    7.820
    И јас чуден сонував. Прво, отидов кај една братучетка прва ( која скоро се мажеше), работеше во некое си биро, зборевме нешто без везе и цело време беше муабетот за некои 500 денари. Оттука отидовме кај сестра и таа лани се мажи, истиот муабет. Пиевме кафе во ресторан и јас извадив кесе полно со пари им дадов на двете по 500 ден им реков ова ви е за меден месец :). ( мојата финансиска состојба не е баш ок моментално). Оттука со кола заминавме демек да се разделиме и јас со велосипед ајде тргнав но се свртев тие заглавија со колата не можеа да запалат ( колата бешќе мојата) Појдов им ја запалив и си тргнав на другата страна од раскрсницата. Значење некое или глупости?

13. martovsko cveke

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    Da vidis polno pari znaci bogatstvo a da davas na drugite e dobivka,da ne dobies nasledstvo ili loto :-[

14. supergirlmb

supergirlmb Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2017
    Пораки:
    1.364
    Допаѓања:
    7.820
    Дај боже, наследство ако ме изненади некој инаку немам од кај, а лото да си уплатам

15. martovsko cveke

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    тамам вечер има извлекување,можеш да пробаш со лото...
    јас сонував како маж ми редеше дрва за огрев покрај некоја ограда ,и одеднаш слушнав како дрвата се рушат и јас почнав да трчам да не ми паднат врз глава,но коа ми текна на маж ми се свртев и видов како тој лежи во бесвест врз дрвата, а до него лежеше уште еден маж со бела коса кој предтоа не беше со него.Јас почнав да го довикувам по име и се разбудив.

16. IvanovaAnce

IvanovaAnce Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2017
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    154
    Сонував сношти група мачки низ мојот двор кое е толкувањето на овој сон?

17. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Јас последно време само бебиња сонувам... Сум чекала од болница да ми го дадат бебето родено, а пораѓај не сонував но мое беше. И ми го донесле и мајка ми ми вели "ајде земиси го" јас си го земам и ова луѓе одма немирно :o почна да тепа :rofl: поточно мене и јас почнав да плачам :lol: Значи тоа како да го одразуваше карактерот на дечко ми. Како што знам тој бил блесав немирен, башка и детево целото личеше на дечко ми и кога бил мал бил истиот мислиш пресликан И бебево беше со исто лице, сини очи единствено само побело што беше на мене со побела косичка, хаха душичка :l: :lol: и да машко беше :inlove: Ама само сон хаха...
    Му го кажав на дечко ми сонов ми си се пронајде, убаво му дојде и си се изнасмеа така благо :rofl: :rofl: да си признаам мене ми е најсмешно дечко ми друг се родил да прави бељи, да го замени де :nod: :rofl:
    Незнам што значи сонот можеби нема врска со реалност но другарка ми сонуваше бебиња и често ми кажуваше за таков сон дека сонувала и стварно била бремена кај и да е ќе се породи :!:
    Како и да е ова немора да значи и за секој а и јас не се ни осеќам сеуште спремна на такво нешто :^) Јас незнам самата да се гледам :worried: :rofl: не пак уште такво значење да има сонов, мислам дека е рано :) но сепак не е лошо :inlove:

На AnaBub му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Zlatnaripka.

Zlatnaripka. Нов член

Се зачлени на:
    27 февруари 2017
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    Синоќа сонував како ми ја шишаат косата. Што значи тоа?

19. IvanovaAnce

IvanovaAnce Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2017
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    154
    Еве:
    Ако ве стрижат
    Некој од вашите најблиски ќе се разболи.

Ако стрижете некого
    Ќе напредувате во кариерата.

20. Pixy101

Pixy101 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2017
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    29
    Сонував претежно напален сон со моја добра другарка. Како ме задоволувала орално, она го сакала тоа а јас сум уживала...сонов беше кај мене дома. Не знам што да мислам тотално ми е чудно и сега некако поинаку ме тера да размислувам. Што би значело ова во мојот однос со неа и дали е нормално?

На Tamatam му/ѝ се допаѓа ова.