Сонував како сум го шутнала татко ми тој паднал и кажал неможам веќе да станам Во ист сон продолжение,сонував натрапник влегол во нашата куќа,осекав страв и така се разбудив.Што можи да значи ова
Татко ми ме сонувал како сум исчезнала па ме барале,неможеле да ме најдат,а истото утро јас го чув во сон гласот на мајка ми како ми го викна очајно името како да ме бара а ме нема,малку страшно ова,се плашам да не ми се случи нешто
Излезе и мојот сон со починатата мачκа што ја сонив, денес се ρазболев κаκо неκое тρуење да имав од хρана. Цел ден имав мачнини. И таκа.
Еве денес, баш подзаборавив на сонот кој ужасно ме измачуваше и влегов во продавница да пробувам црни чевли ама никако да си погодам модел-не купив. А пак кога пристигнав дома таква кавга по тел. доживеав-ужас. Е, сега остана уште големиот сив папагал кој само стоеше помеѓу мене и тоа пискавото. Дејството се одвиваше на истото место како и во сонот
Devojku sto znaci nekoj da ti donese kafe? Majka mi sonuvala kako brat mi i nosi paketi so kafe, mnogu kafe. A ona gi rasporeduvala vo kujna i veli eee mnogu kafe si mi donel. A brat mi vika, ako ako neka se ke trebaat. Majka mi veli kafeto nosi crnilo...sega zagrizena sum mnogu..ne daj Boze da se sluci nesto.. Ve molam ako znae nekoj neka mi kaze sto znaci ovoj son?
zdravo devojki se izvinuvam za latinica od mob sum ,a me interesira znacenje na Eden son shto go sonuvav. epa vaka jas I momceto sme bile na nekoja planina kako rid a Dole se gledashe ubavo zelenilo I so nas imalo I nekoe devojce I mi kazuva deka mojov vo sekoe kutivce sekoj mesec staval po Eden prsten I Sega gi otvara site kutivcinja I biral koj e najubav,jas samo kjutev I cekav a mojov bil kako ispanicen sve vo brzanje I se razbudiv shto bi mozelo da znaci sonov? Trista loshi I dobri misli mi se vrtat vo glavava. fala devojki
Здраво женски, што значи некој, во случајов едно машко што го сакав и се гледавме, ти даде дебела дуксерка, ја слече од него и ми ја даде и токму остана по блуза со долги ракавите а надвор студеше, беше во некој тим, носеа исти алишта.
Не сум сигурна ама да се качиш на планина имам слушнато дека е убаво дека ќе си ја постигнеш целта а прстенот значи веридба или бременост Со среќаа милаа <3
Сонував како пријателка на мајка ми, ми дава да фотокопирам за син и скрипта со 60, а потоа со 90 листа, а јас заборавам и после ми кажува дека не требало за одма и ми олеснува.
Сонував тебало да се сретнам со бившиот на местото каде што се среќававме, но не одам да се сретнеме туку го следам дали ќе отиде. Оди на медстото и се враќа нервозен со мотор. И застанува на едно место околу него деца кои играат кошарка одам ја фрлам топката и му велам тргни се да не те гледам. Продолжувам по патот да си одам, сакам да се свртам да видам дали ме следи но, не се вртам за да не види дека го гледам. Ме стигнува и ме гушка, јас сакам како да се отргнам и го навредувам, но тој посилно ме ѓушнува, ме бакна и ме фати за рака, продолживме да одиме стоиме гушнати. Гледам доаѓа една моја братучетка и му велам бегај да не не видат заедно и тој оди. Потоа му се јавувам тој одговара налутено. Што значи со сонот?
Еве уште еден сон. Сонував три големи вошки во косата на мојот син. И мислам дека почнав да ги убивам,гмечам ???
Јас оваа ноќ се сонував себе во венчаница и така сум се гледала во огледало,во втор дел од сонот се возам со некој(најверојатно мојот маж) но јас сум облечена цела во црно а исто и тој и вози премногу брзо и зборува дека секогаш во кривини ке вози брзо,јас ги прашував нешто но тој се однесуваше како воопшто да не сум во автомобилот и потоа стигнуваме на едно место блиску до некоја црква и имаше многу народ и деца кои трчаат наоколу моите родители седнаа до тој маж ми и повторно сите се однесуваа како да не сум присутна воопшто. П.С Во сонот бев многу повозрасна од сега. Има некое значење?
Cesto, ama premnogu cesto sonuvam zmii...strasno, ezivoo e ...kako da ne e son,kako da e na jave koga gi sonuvam. Zmii ogromni crni pocesto, gi sonuvam kaj mene na ulica, po ulica, i na drigi mesta... toa znaci dusmani?
Јас сонував како сум во една соба со две врати, излегов низ едната врата, но посакав одма да се вратам во собата пробував да влезам низ другата врата, но не можев, кога ке турнев вратата се под отовраше но веднаш се затвораше....