Непознат човек бил кај нас дома, влегол од некаде, јас бев сама и после дојде кај мене в соба и го избркав низ прозор.
Женски може ли помпш?.. Веќе 3-4 дена по ред сонувам кучиња ( се плашам во реалноста од нив) повеќе на улица , и на едно од нив ( било кое) од што повеќе пати си го сонував сонот веќе своеволно му давам рака за да ме гризе. Гризот го осеќам како некоја нормална болка , без крв ништо .. Средни големи кучиња се во прашање, какви нормално гледаме низ улици .. Што значи сонов никсде не наоѓам јасен одговор ..
Ајде нека кажи тој што знае за мојот сон. Синоќа сонував дека сум се мажела за поп, па сме правеле свадба ама не бев облечена во бел фустан. Свадба ама чудна свадба И си се разбудив уплашена, затоа што попот што го сонував го знам и тој е веќе женет.
Не сум експерт, ама обично тоа од што се плашиме во реалноста ни се појавува на сон, многу нормално според мене. Не би требало да има некое посебно значење.
Многу ретко сонувам, ама кога сонувам се што има во сонот како пример симбол, некаква боја на нешто, реченица или слично истото ми се појавува утредента во реалноста.
Сонував еден чуден сон, значење барав на нет не можев да најдам. Имам едно крсте што го носам на себе од манастирот Острог. Сонував дека ми се скрши на пола, половината ми остана а другата половина ја немаше, кога се погледнав само половината свртена наопаку ми беше на себе.Можеби некој знае што би можело да значи...
sonuvav kako sum bila undercovered cop i sum glumela prostitutka trebalo da se fatat nekoi krupni sutisani faci
Не е баш веродостојен соновникот на фемина .. Ниту калкулаторот за подзнак во хороскоп ... Според калкулаторот на фемина подзнак сум водолија а всушност сум Риби ..
jas sonuvav kako so 2 koleski (so koi ne se druzam mislam ne se znam licno ama u sonov bffki) sme bile na koncert na aca lukas ili joksimovik poim nemam i tamu sme sedele so profesorot i negoviot asistent koi cela vecer kao neso mi mudruvale mn bile seriozni i mudruvale (ne mi teknuva so mi kazuvaa) bea doterani so kostum so sve. Kako mintrgna sekoja vecer sutirani muzi sanjam
Цел ден си го тумачам сонов али никако да најдам точно нешто цел интернет го пребарав и најдов негде нешто добро нешто лошо. Сум сонувала како мојот иден свекор купил бебешко креветче и бил среќен многу и ми викал дојди дојди да го видиш и јас кога сум отишла сум била многу зачудена,изненадена неможам да објаснам каква сум била незнам. Ми рекол види тука добро ќе стои креветчево на добра страна од собава е наместено и креветчето било со плава постелнина. некој/некоја да не знае случајно што би можело да биде
сонував свадба каде беа нерасположени едниот беше бурекџија шо имаме седено има 70год и ме гледаше невесело потоа дојде една девојка и јас со вилушката ја чепкав за коса се секјавам имаше некоја музика а иначе од кога сум по соновници единствено свадба немам сонувано и некој да протолкува шо значи итно ми е иначе мене ме асоцира сонов на јадење пошо слабо јадам некој да каже....?