Ke uspeam se da ti dolovam.....Sonuvav nesto kako svadba od nazad muzika jas potpevnuvav imase gosti ne gi pamtam no eden go poznavam postojano sedevme kladilnica sopstvenik na burekdzilnica (70god) me gledase cudno mislam neveselo dodeka eventualno bese edna devojka so ja mrazam i i ja cepkav kosata so viljuska potoa pristigna sestrami so drugarka so gai simpatii prema mene.Vo sustina procitav deka svadba znaci period ispolnet so problemi taka i ovoj mesec znam deka ke imam problemi Inace sonov go sonev 1oktomvri koga bese Sv Nedela
Тој крст што го носиш на себе не е осветен, прашај во црква дали да го носиш да го осветат. Затоа си сонувала таков сон, кај мене дома купија од Бугарија икона на Св.Богородица и Исус татко ми често сонуваше како иконата се крши се обрати во црква и му рекоа да оди да ја осветат.
Sonuvav deka decko mi prizna deka me izneveruva .. ima toa nekoe znacenje? Inaku na jave jas mu veruvam i znam deka ne me vara ..
Луѓе вака. Ноќеска сонував некој сон, незнам што беше точно ама не беше нешто страшно или слично и кога се разбудив за во ВЦ долните пижами ми беа соблечени и покриена со ќебе. А секогаш спијам со пижами. Се чудам како може така и што е работава.
Дали знаете што значи ќе сум одела негде со роднините и била л една вујна на мајками која е мртва и се бацувала со мајками и рекла леле бе колку си пораснала(за мене)
Девојки многу сум загрижена...сонував како мојата мајка се бакнувала со нејзината вујна која е мртва,знам дека не е темата но видов дека е поактивна некој да ми помогне ве молаам
Пред една недела сонував како јас сестра ми и една комшивка сме седеле на еден рид доле имало као рамнина и после тоа имало уште еден рид. До нас имало селски пат и како одеднаш почнува земјата да се тресе и од другиот рид искачаат огромни црни коњи, помислив дека ќе не згазат ама само не прошишаа. Потоа се спуштивме доле во рамнината и наидовме на мн. познаници и пријатели. Пред три дена умре една жена која беше болна од рак и живееше во куќата шо е пред мене, нејзе не ја сонував. Комшивка која ја сонував беше од моја лева стр. а и куќата и е од левата страна. Во сонот кога пред да не прошишаат коњите како да земаа нешто, можно ли е да сум ја сонувала смртта на жената која умре!?
Значењето на овој сон драг ПогбаПол е дека СДС ќе изгубат на престојниве избори т.е. сонот што си го сонувал има обрато значење. Толкувам сонови по пристапна цена.
Сонував како дечкото што ми се допаћа сакаше да ме прегрне а кас го оттргнав...потоа го фатив за рака и трчавме ...Значење?