Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. s.w-e.e-t.y

s.w-e.e-t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    432
    Сонував дека пробувам сукња која на јаве ми е тесна а на сон ми беше точна, а веднаш потоа се видов облечена во црвени панталони а нагоре бев гола и ги покривав градите со раце па некој маж ми подаде црвена кошула да облечам за да биде комплет со панталоните. Јас од срам набрзина сум видела боди со танга и сакав да го облечам, но не го облеков бидејќи се разбудив...што може да значи сонов?

2. Hello0110

Hello0110 Нов член

Се зачлени на:
    19 април 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Сонував со партнерот сме биле двајцата сами голи во просторија, што значи?

3. Irreplaceablee

Irreplaceablee Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2016
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    10.378
    Сањав како ми паднале сите долни заби, без болка..
    Али викаат стариве дека соновите не се фаќале во среда, така да се надевам не е ништо страшно.

4. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.953
    Допаѓања:
    15.949
    Сонував дека на интимните делови имав влакна, и на стомакот исто така. Сум ги избричила оние на стомакот штом ми биле. Знаење?

5. sheis

sheis Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    244
    Сонував дека се наоѓам во шума со мајка ми и некои други (не се сеќавам) и имало едно многу високо дрво, зелено но на стеблото шуплина во која беше мајка ми и се обидувала да го турни за да поминеме по патеката, но не можела. па потоа пробувале и други и на крај сум рекла јас ќе го турнам, овај пат ќе го турнам така што нема да падне над мене(демек претходно сум имала 3 дрва кои паднале врз мене) и сум собрала храброст и го турнав дрвото така што падна и сме можеле сите да поминеме.
    Ве молам што би можело да значи? :/

6. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Screenshot_20180102-192600.jpg Screenshot_20180102-192600.jpg Screenshot_20180102-192638.jpg

На sheis му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sheis

sheis Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    244
    На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.776
    Сонував дека сум ја сретнала бившата на бившиот (која инаку не живее во земјава), и сме се поздравиле онака пријателски и си зборувавме како да се знаеме 100 години :tmi: Сега се прашувам дали сме се дружеле во некој претходен живот :^) :drunk: Имагинацијава ми е врв :rofl:

П.С. Очекувам во секој момент да ме побара “друшката“ на кафе да излеземе :mp::o:

9. maca cvet

maca cvet Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2014
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    455
    Искрено незнам дали мојов сон е за тука бидејќи малку е и реален.
    Сонував како некојое црвено многу грдо суштество дојде во мојот кревет и почна да ме прашува некои удни работи. Потоа јас го прашав кој е и тој се претстави како "ѓаволот" го прашав дали е нормален и тој ми стави рацете околу мојот врат и почна да ме дави и да вика Признај дека сум ти господар или ќе умреш. Му реков нема тој почна се повеќе и повеќе да ме дави неможев да дишам и со последни сили реков ох боже посакувам да пукнеш ти ти гнасо и го снема. Изутрината кога станав имав отпечатоци од прсти на вратот.

На theunforgiven му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.355
    v2htYBU.gif

На La.loca, LadyInTheDark, kikkki и 2 други им се допаѓа ова.
  11. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Девојки ве премолувам , која знае да ми протолкува , многу ме замисли сонов. Сонував дека сум бремена и само јас со стомак си се гледам, и одеднаш се пораѓам. Тоа во секунда се дешава, не го ни видов бебето само знам си се породив. И сама си викам " добро е , ми олесна". Ниту имам дечко , ниту мислам на бебе, ниту постои потенцијален татко ( и во сонот беше ничие). Што значи ова чудо??? Благодарам

12. Ariaelon

Ariaelon Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2017
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    11
    Zdravoo na site,vaka sega izleguvam so eden i kako site znaat deka imam decko a ustvari neznaat koj,i cesto sonuvam kako sme otkrieni,kako site doznale..znae li nekoj sto znacat tie sonista?

13. Tiniiic

Tiniiic Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    104
    Веќе 2 недели по ред буквално секоја вечер сонувам чудни, страшни сонови. Прво сонував некои обични сонови и цел ден не ми излегуваа од глава како вистинити да биле, а сега последниве неколку вечери се страшни сонови сонувам со духови, со убиства, крв, како заб ми паднал ( што тоа значи смрт) и секое сабајле кога се будам се будам со страв. Има ли начин некој како да се спасам од соновиве?... навечер ми е страв да заспијам, насабајле со страв се будам затоа што се како вистинити....

14. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    873
    Допаѓања:
    1.320
    Dali nekoj znae da mi kaze sto znaci da go sonuvas onoj vo koj si zalubena kako nosi svezo ispileni pilenca I so niv te pomaznuva.

15. Ледена Кралица^^

Ледена Кралица^^ Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2017
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    45
    Имам и јас многу чудни соништа кои ме мачат секоја вечер, веќе страв ми е да си легнам. Сакаам да купам дримќечер. Да не знае некој каде ги има?
    Иначе да знае некој што значи ако во сонот некој се обиде да те киднапира/силува? :(:(

16. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Јас последно време и тоа три вечери по ред само си сонувам некои авантури со момчиња то ес флертување се но кога ќе треба да се состанеме на само, се будам :rofl: што ќе беше ова врска немам :rofl: па и на најубавиот момент оп сум станала :rofl: Ама среќа имам фујј.. :lol:

17. martovsko cveke

martovsko cveke Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    Сонував на врата ни дошле коледари,ама не деца ами возрасни мажи,прво не им отворив а потоа помислив како не е убаво да не им отвориш па побрзав ги викнав назад.Тамам да им дадам продукти сватив дека неам ништо купено.Па до мене имав кромид и на сите им дадов по една гчлавица кромид по еден компир и киви.Тие си заминаа а јас се мислев дали згрешив.....понатаму сонував одам по пат и гледам дрвце што личи на фикус па си скинав лист као да го ставам да се обжили....понатаму не паметам..
    Ако некој знае толкување нека ми помогне ....се што најдов е дека ако јадиш кромид ке умреш,и лошо .а ова не знам како да го протолкувам...
    Однапред благодарам на оној кој ке потроши време да ми протолкува..

18. martovsko cveke

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    @Ледена Кралица^^ стави си под кревет ноже или отворени ножици ,ке престанат кошмарите,или лепче потопено од една страна во шекер од другата со сол,под перница...Од индијанските факачи на сонови имаш во Џамбо.на првиот кат кај што стојат огледалата...јас купив но нема ефект...

Последна измена: 19 јануари 2018
  19. SexyGirl2

SexyGirl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2017
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    454
    Сонував змија во собата кај баба и дедо. Дедо ми ми ја стави на грб, а јас вриштев од страв. После земав дрво и ја трескав змијата по глава. После цело време ме следеше и ме гледаше во очи. Јас се плашев и бегав. Од тој сон се префрлив на друг. Со јазик сум допрела еден од предните заби и ми падна. Се гледав во огледало и викам добро е не ми се забележува многу дупката. Имав како 2 реда заби. Забот што ми падна е на долната вилица. 20180122_105326.png 20180122_105219.png

20. martovsko cveke

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    За забите велат ако боли коа ке падне забот е близок,ако не те боли познаник,чим е преден заб пак е некој важен но нема толку да те здоболи ,можда некој постар
    Јас пред скоро сонував од едната страна ми падна заб после и од другата не ме болеше и се гледам у огледало штрба ,во рок од три дена двајца комшии умреа

На SexyGirl2 му/ѝ се допаѓа ова.