sonuvav me kasnalo kuce :/ sonuvav eden komsija me baknal haha sonov poveke pati go imam sonuvano.. sto moze da znaci ? i mn zboruvam vo son se streknuvam stanuvam skokam ..
Да те касне куче е гибиток или предавство од особа која тие многу битна и од која најмалку очекуваш да те изневери
Здраво. Мајка ми сонувала дечко и девојка ама девојката била во плав фустан со карнери влегувале во куќата кај дечко ми а мајка ми била со свекорот(починат е) и и рекол остај ги нив млади се. Што значи?
Што значи да сонуваш како преку прозор гледаш туѓи сватови кои играат оро во твојот двор, сите парови еден до друг, и како се фотографираат младоженците? Благодарам
Сонував змии колку што се сеќавам две цркав од страв И сонував со бившиот како сме се допишувале и тој беше многу налутен се ми изнакажа тоа дека јас го оставив (во реалност да така е јас го оставив) и не сакаше да се смириме но постојано бевме во контакт со допишување и наеднаш се најдов кај него во неговата куќа и мајка му ја видов на штикли по дома (како и во реалност таа е таква бидејќи луксузни се) на крајот тој сакаше да попушти но сеуште ми глумеше лут
Сонував бев како на бензиска со сегашниот дечко. Ама го немаше таму а со него сум била. И имало ко ресторанче и таму беше бившиот на состанок, деловен. Скришум излегуваше од состанок да се види со мене и ми кажа дека сака да се обидеме повторно. А мене низ глава мисли што ќе биде со сегашниот како ќе биде нели не се враќам на бивши.... и одеднаш покрај некој пазар мерев нешто некому и дали тоа било лековито не знам инаше бел чаршав таму и болни луѓе. Некој?
Обично не пишувам, но сега ме мачат сонови кои се повторуваат. Барам објаснување некој ако може да ми даде. Стварно ќе Ви бидам благодарна. Веќе неколку недели по ред сонувам ист сон во различни верзии, но се се сведува на исто, трчам по автобус кој ми заминува. Во него се или мојата фамилија или мојот вереник. Во едниот сон заборавив да земам пари и се вратив по новчаникот кој беше црвен и кога го отворив беше празен, па се позајмував од мајка ми и кога стигнав до автобуската автобусот веќе беше заминат. Во него беше мојот вереник. Во другиот сон, ни заминал автобусот и сме требале со мајками и сестрами да стигнеме до некоја дестинација и сме барале човек некој да не префрли никој не прифаќал. Прифатил еден човек од Турска националност и сме влегле во црн мерцедес со црни стакла. Последно што сонував беше дека сум го пропуштила авионот во кој требало сите да се возиме, и моето семејство и мојот вереник. Буквално го гледав како полетува, бидејќи сум каснела на аеродром. Сме закасниле затоа што татко ми лежејки во едната соба на кревет викал има време кај брзаш, а вереникот мој гледајќи телевизија исто ми рекол има време кај брзаш ќе стигнеш. И последно што е многу поразлично од овие сонови е како седиме јас и мојата фамилија на сред една зелена река, водата околу нас не е ни матна ни бистра и гледаме крап како поминува покрај нас. Ручаме во сред река на маса. Погледнувам нагоре и гледам само ридови околу мене и чист воздух, ведро небо и сонце како не пече. Ве молам ако некој навистина знае да ми ги протолкува соновиве да ми помогне. Премногу ќе ми значи. Во еден тежок, стресен и преоден период сум. Фала Ви девојки.
Ne se razbiram jas mnogu vo sonovi , no spored mene , imas nekoj problem vo momentov , i sakas sto pobrzo da se razresi , t.e.brzas da najdes resenie na istiot. Tatko ti i verenikot ti vikale deka ima vreme da ne brzas , bidejki za se treba vreme vo zivotot , pa taka i za problemite . Dali mozebi treba da odis nekade nadvor od drzavata , ili e nekoj bolen ? P . S . Ne me drzi mene za zbor , jas ne se razbiram mnogu od sonovi , ne se stresuvaj posle moeto tolkuvanje , pocekaj nekoj drug da ti kaze mislenje , mozebi i voopsto ne e povrzano so moeto tolkuvanje
Neznaev kade da pisam pa ja najdov temava.Se sluci pred eden saat.Lezevme so sin mi jas sum zaspala i koga naednas gi otvoriv ocite do mene sin mi gleda vo edna tocka so zoltozelenikav ten i ne disese.Ripnav odma otskoknav i detevo pocna da placi. Prasanjevo mi e dali e mozno toa da bese son a jas koga izripav toj da se ima isplaseno pa pocna da placi. Pred edna nedela nastina imase tt potoa i mene me prefati toa virusot go imavme do vcera i bese strasen sin mi tri dena so tt odvaj spadna a otkako spadna dva dena od krevet ne stanuvase samo lezese i spiese. Ve molam pak ne mozam da si razjasnam dali kako posledica na nasobraniot stres dodeka bese bolen sonuvav ili pak bese jave????
Вчера сонував како во близина на мојата куќа имало мала куќичка и помеѓу немало ограда туку само патче. Од чиста љубопитност, влегов во куќичката и како внатре имаше мн. икони, а само 1/2 прозорци имаше и беше полутемно. Си реков ок ваљда е ова некоја средновековна црквичка, откако ги разгледав иконите таман да излезам на вратата се појавија маж и жена околу 30-40 год. облечени во црно со црни коси до под рамениците. Ми ја затворија вратата и не ме пуштаа да излезам, жената ме држеше за рака, а јас се тегнев накај вратата за да излезам. Ми рекоа дека кој влегол тука еднаш нема шанси да излезе. Изгледаа премногу злобни и како што се тегнев успеав само да ја отворам вратата, а жената со сила ме тегнеше накај неа. И во еден момент како некоја светлина помина помеѓу мене и жената и како ја оттргна од мене и јас успеав да избегам само кога искочив од црквата како да бев на врвот од некој рид и го немаше патчето кое водеше до мојата куќа. Некако успеав да стигнам дома и им раскажав на моите што ми се десило и ми рекоа уствари тие двајцата што беа во црквата биле мртви уште од дамна и дека имало некоја девојка што исто како мене така влегла ја мачеле и едвај се спасила. После и правеле злобни работи магии и сл. и на крај умрела. Пред да се разбудам ја сонував истата жена кај мене дома ама не како човек туку како дух и почна да ме брка јас трчав и така заврши сонот. By the way вчера беше задушница... па ако некој знае да го протолкува сонов нека пише. Фала однапред.
Во последно време имам многу вивидни соништа, скоро секоја вечер сонувам по нешто, секогаш е сонот во станот кај што живеам, како што сум го оставила, ако имам шише на масата и него ќе го сонувам. Кај сум ја оставила ташната таму ќе биде и во сонот. Со што сум пикриена-со исто ќе бидам и во сонот. Сонувам дека се будам и правам нешто низ станот. Ајде, кога е фантастичен сонот наутро знам дека сум сонувала, кога не е фантастичен морам да проверам наутро дали навистина се случило сето тоа
сонував како мн плачам и го молам бившиот дечко да се смиреме ама он бре јок не сака да слушне..ама значи мн мн плачам.....знае ли некој што значи тоа??
радост на јаве сонувам поплава прво почнало како дожд и невреме ми влегло и дома дожд па ептен невреме и со децата бегаме над градот по ридови се вртам назад градот поплавен како ние бегаме така и водата се наближува ?????? вода поплава ???значење???