Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.006
    Допаѓања:
    14.447
    Јас па сонував како некој ме следи и пробува да ме убие. Неколку пати гледав куршуми како идат накај мене и успешно избегнував,се спасив.

2. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    873
    Допаѓања:
    1.320
    Jas go sonuvav dedo mu na deckovo vo koj sum vlubena,kako mi bara voda da mu odnesam,I ja mu nosev mu rekov ma deckoto odnesi ti,toj ne I eve jas nosev samo neznam dali bese vo sise,a dedo mu e ziv nee e mrtov,I toa na veliki petok go soniv.

3. Snow white

Snow white Популарен член

Се зачлени на:
    29 февруари 2016
    Пораки:
    1.096
    Допаѓања:
    1.945

Бебенце... :))

На martovsko cveke му/ѝ се допаѓа ова.
  4. GrevMk

GrevMk Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2017
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.723
    Одам за струга јас, врне надвор.. Паркирам моето ауди а4 од 1995та година на за мене непозната локација и си бркам работа. Се стемна наеднаш, одам да си ја побарам колата, вработениот не може да ја најде. Земам батериска лампа да ја барам, али пред да почнам да ја барам го налупав убаво со неа вработениот и тие што сакаа да го спасат.:!:
    Не можеш туку така да изгубиш автомобил, Џубре едно :!: и се разбудив :wasntme:

На simonka93, ivi1987, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  5. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Nokeska pusev marihuana,mi se skinala na pola cigarata .Posakav sabajleto navistina da imav edna

6. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Сакам да прашам нешто. Можеби не е за тука прашањево ама темава е активна. Сонував како ми паѓаат предните заби .... сите знаеме што значи тоа. Некако како да беа вештачки заби ама јас само со ги фатив се тргаа и ставаа. Се разбудив пребледена одма проверив што значи, иако знаев- смрт на ваша блиска личност. Една другарка исто така сонуваше за преден заб и најде толкување дека најстариот член од фамилијата ќе и почине, сеуште е жива жената. Пу пу одамна беше тој сонот. Некој ако има слични искуства ве молам плачам, пишувам и се тресам.

Да се надополнам. Забите ми беа како навлаки, како вештачки и јас незнаев дека имам вештачки заби т.е навлаки и полека сум ги тргала и после сум сфатила дека можат пак да се наместат ама дека се вештачки. Ама кај мене не биле само навлаки туку навлаките ми биле и заби воедно.Кога сум ги тргнала сум немала ништо. Ова тргање на забите воопшто не ме болеше. Прочитав сеа дека тоа значи и губење на самодоверба, дека во скоро време сум била брзоплета и сум навредила некого. Вистина е оти сум во пмс и не пазам што зборам само вреѓам, инаку не сум таква личност да вреѓам.

Последна измена од модератор: 17 април 2018
  7. GrevMk

GrevMk Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2017
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.723
    Ми беше роденден и се собравме да пиеме во кафана. Масата што ни ја дадоа беше убава ама наместо столови, на живи патки седевме. За чудо не потклекнуваа. После плачев ама не се сеќавам зошто. И така.

На Кена Рис, Miss.A., ivi1987 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.006
    Допаѓања:
    14.447
    sto bi znacelo da sonuvas pari?edni vikaat toa e loso na femina sonovnik psuva deka i ne e tolku loso :)

9. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.776
    Допаѓања:
    169.480
    Вечерва пробав да се самоубијам турајќи вода во штекер. Обидот беше неуспешен. :rofl:

На kikkki му/ѝ се допаѓа ова.
  10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Не морало вода, си можела само прсти да брцнеш :wasntme:

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  11. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.776
    Допаѓања:
    169.480
    Следен пат. 8) :D

На kikkki, КикиМаус и DAngel им се допаѓа ова.
  12. ladyySi

ladyySi Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    869
    Јас нон стоп сонувам дека повраќам змии, дека ги тресам од облеката, сношти сонував како вадам глисти од грлово. Има некое значење ова? 10 пати истото го сонувам и шубе ми е многу.

13. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.435
    Допаѓања:
    5.393
    Retko sonuvam poradi umor ic ama nokeska pominav bas strashno. Sonuvav kako vo podzemen parking mal imalo nekoj kradec license kako onaka narkoman ulecen delikvent. Ne se sekavam sto barase od mene znam okolu Edna kola sakav da izberam ama otkoga uspea da mi zeme toa sto sakase mi se obrati nemoj da mislis deka ke te ostavam ziva za da me fatat. Ispuka tri kutshumi koj poradi blizinata jas pocnav da begam da se skrijam ama neli nema kade me pogoduva vo kicmata tri kutshumi so pistol mi pravi Edna ogromna dupka i dve pomali.negledam krv nema toj Bega jas uspevam najblisku da idam kaj dever mi na rabota mu vikam pomagaj toj mi vika do 14 sum na rabota, odam kaj tetka mi taa mi vika odi doma ke dojdam. Dodeka sum doma neznam nekoja kuka dzvoni nekoj na vrata ne otvaram dodeka ne vidam i slusnam koj e oti sum cela preplashena. Toa bese tatko mi na koj samo mu gi pokazav dupkite od pistolot i tolku. Ajde sto bi mozelo da bide ova

14. La.RagazzaMisteriosa

La.RagazzaMisteriosa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    10.844
    Што значи да сонуваш починат човек?
    Го сонував дедо ми починат 3 години како седи жив ме гушка, и јас го гушкам премногу среќен се смее, разговараме, ми вели можам само овие денови да станам, да дојдам "на денот кога има парастос".
    Баба ми жива на маса спрема некои колачи ние седиме настрана.
    Знае некој што значи сонот?

15. st2007

st2007 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    797
    Ozboruvanja

16. Cat-Lover

Cat-Lover Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    14
    Ноќеска сонував нешто и сеуште ми е многу страв. Сонував како мајка ми почина, јас седев на клупа и татко ми мислам дојде и ми кажа дека мајка ми починала и тогаш почнав многу да плачам и го прашав татко ми како се случи тоа и ми рече дека се разбудила па не можела да стане и за неколку минути на место мртва останала и во тој момент пред очи ми излезе слика од тоа што го кажа татко ми и уште повеќе почнав да плачам. Не беше тоа целиот сон, уште нешто се случуваше потоа но не се сеќавам што беше, само знам дека не беше лошо. Кога се разбудив многу ми беше лошо, половина час не можев да се соземам. Многу ме мачи ова, дали знаете што би можел да значи сонов?;(

17. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    873
    Допаѓања:
    1.320
    Na veliki cetvrtok vecerta prema veliki petok sonuvav eden dedo kako mu davam voda I nesto mi zboruvase nee se sekavam,bese kako iznemosten mislam star covek so brada I kako da imase problem so nozete tesko se dvizesee I ja mu davav voda,toj se pretstavi kako dedo na edno momce vi spomnuvav moslev deka e stvarno toj dedo Ali mi kaza deka toj covek/dedo nee izgleda vaka kako sto mi se soni mene vo sonot,pisav I pogore moze nekoj da mi kaze sto bi znacelo ova imam stvarmo tezina vo dusava.

18. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    873
    Допаѓања:
    1.320
    Mislam deka nema nisto strasno,bidejki I jas sum sonuvala kako mi kazuvat deka tatko mi pocinal kolku patii na son,nisto nee e.

19. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    873
    Допаѓања:
    1.320
    Da mu go posetis grobot

На La.RagazzaMisteriosa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Јас кога бев бремена со првото дете , од сплет на околности , не успеав да го посетам гробот на дедо ми речиси 10 месеци . Кон крајот на 8-миот месец од бременоста , го сонував дедо ми ( беше починат веќе 2 ипол години ) како да е жив , но болен од деменција ( пред да почине , навистина беше болен од деменција ) .
    Да скратам бидејќи ќе пишувам до утре :lol: . Дедо ми не ми прозборе ништо во сонот , но многу ме сакаше и затоа знаев дека треба да одам да го посетам неговиот гроб . Во тој момент не можев поради тоа што бев веќе огромна во стомакот , па го посетив откако се породив . До ден денешен , го немам сонувано . Од тогаш поминаа 4 години и 2 месеци , но сега кога и да сум во можност , одам на гроб и палам свеќа . Поврзани бевме многу , и највеќе ме сакаше , а и јас него многу го сакав , и кога ми недостига одам на гроб , палам свеќа и правам муабет со гробот , односно како што велам јас - со дедо ( ќе ме мислиш забегана сега , ама полесно ми е ако кажам зошто не сум дошла одамна на пример :lol: инаку здрава сум си :D ) . Секако , муабет правам само кога сум сама , кога нема луѓе во околината .

Ако не си била одамна на гробот на дедо ти , оди , запали си свеќа , дај нешто на некој за душа , ќе ти олесни :)

На martovsko cveke и La.RagazzaMisteriosa им се допаѓа ова.