Sonuvav kako nekoja zena sakala da me probodi so noz no ja izbegav..imase i paranormalni raboti vo sonot....vednas so strav se razbudiv...a od vreme na vreme sonuvam takvi raboti,ne gledam nikakvi takvi filmovi no sepak sonuvam i posle celo vreme mi e strav....kako da ne gi sonuvam ovie rab
Сум сонувала како сум останала бремена од бифшиот ама дознав откако го родив бебето. некој знае што значи сонов?
Jas pred nekoj den sonuvav kako sum pravela test za bremenost..pozitiven bese...od so ne mi se veruvase, pak go povtoriv..i pak pozitiven... i eve veke 4 dena mi docni..dali ima sansi da e stvarno bremenost ? Ili znaci drugo nesto sonov
Што значи да добиеш на сон понуда за работа за која си учел и која сакаш да ја работиш,конкретно од личноста која ја работи ? Само што личноста е сега доста постара,а во сонот беше млада.
Старо бабиште што не го познавам беше. А во сонот ептен си го бараше. На крај ја фатив за врат, без намера да ја убијам. Кога умре криво ми беше, што направив. Па другата со неа што беше исто непозната од јаве, во стил "не се секирај ќе те прикријам". Се разбудив среќна што беше само сон.
Знае ли некој што значи да одиш по мост како од јаже не знам дали ме сфаќате за каков ви зборувам,и било страшно во секој момент сум можела да паднам ама сум била сигурна дека нема да паднам и стигнав до крајот и седнав се одмарав и имало околу луѓе и прашувале како стигнав до тоа место немало начин да стигниш
Може да се однесува на некоја ризична одлука со позитивен исход. Успешно надминат проблем чим си го изодела мостот до крај.