Ако гледаш јаболкница со плодови ќе го прошириш кругот на свои пријатели.Ке добиеш пријатни вести.Ако гледаш како паѓаат,крај на старата и почеток на нова љубов
Stop znaci nekoj na son da vi kazuva,ke cekame da sozreat dunjite,bratucetka mi bese na son a e pocinata.
Вака, се исплашив многу и некоја да ми каже што точно значи сонов, ако знае. Сонував дека сум станала од споење и ми немаше преден заб. Се исплашив и истрчав во болница и веднаш ми ставија нов. И толку беше сонот ама целата се потресив.
Јас ја сонував месечината од нова брзо стануваше полна ама не целосно полна и обратно и ја гледав одблиску ми беше многу блиску што може да значи?
Викаат дека на сон не било убаво да си го гледаш својот лик. Јас сонував кај што си правам селфи и си го гледав ликот на телефонот. Исто така сонував и кај што крварам а не сакав или не можев да појдам на болница. Што би можело да значи?
Baba mi sinoka sonuvala kako povratila nesto zolto,I nekoja zena ili maz I rekle toa e smrta,mislenje.
Јас сонував голема торта или би рекла ролат бидејќи беше така во правоаголна форма и долга и целата со шлаг и многу убаво украсена како свадбена торта. Но ни јадев, ни ја правев, ни ја купував, ни подарував ништо само онака видов таква торта што дури ми се пријаде цел ден ја мислам тортата од сонот мн сум по благото како ја сонив беља си направив А сонував и како си играм со куче а јас сум скептик за животни особено од кучиња имам страв ако знае некој што значат нека одговори
Женски ако знае некој да ми го протолкува сонот...сонував како бела кучка бремена почнала да се пораѓа и јас сум била тука околу неа цело време сум и помагала, сум ја галела и роди 4 кученца бели ама од едно како ембрионче излегле и морска ѕвезда и морско ракче
Не ми е јасно зошто така. Со еден човек одев 5 год. 2 год. Не сме заедно. На него ни не мислам. Деновиве често го сонувам. Не знам зошто така...
Цела недела сонувам прстени и тоа многу прстени. Сребро имаше и златни на почеток ама претежно сребрени.
Јас два дена по ред сонував дека сум бремена и се потресов многу и третиот ден сонував дека сум се породила. Што може да значи ова?
Исто така имам мачка и сонував дека сме ја однеле на ветеринар и ми кажале дека ќе умре за 3 месеци. 2 ипол месеци откако го сонував ова почина баба ми. Потресена сум многу