Јас и така ретко сонувам , што ми требаше ваков сон , жива ненаспана сум денес . Не сум гледала хорор филм веќе два месеци . Не верувам дека е до тоа ...
@Keanu_R.Wick , @CrazyGirl15 Минатото влијае на сегашноста и иднината.Ако имало нешто неарно,тоа ви тежи затоа што му дозволувате,па се проектира во сонови.И ситна кавга го ремети душевниот мир иако на прв поглед не изгледа значајна.
Последно гледав комедија @nextredstyle во право си , имав неодамна една мала расправија , до тоа ќе да е . Ти благодарам на одговорот .
Go sonvav mojot za zal pokoen tatko. Sum go nasla kaj mene na rabota,polugol vo WC to kako sedi so glavata navednata nad edna mala kanta i krv mu teci od nosot,koga vlegov vnatre se preplasiv,go prasav dali e dobro no samo gledase vo mene i nisto ne mi odgovori.Go zamoliv da si zamini bidejki ke idat musterii na moeto rabotno mesto i ako go najdat tamu mozam da ja izgubam rabotata,mi rekol dobro ke si zaminam. Koga se razbudiv nemozam da vi opisam kolkava bolka vo gradite custvuvav i kolku dolgo placev,nikogas nemozam i nema da si prostam toa sto nemav sansa da bidam pokraj tatkomi koga pocina,toj tovar ke go nosam cel moj zivot.. Dali nekoj znaj sto znaci sonot?.
Сонував му се развикав на досадно дете, околу 3-4 годишно ама мн мало. После некоја минута видов дека е уште помало и плаче, го зедов в раце и веќе беше бебе. Доаѓа татко ми тажен и вика "сиротко, со посебни потреби е ова". Го гледам као, од кај знаеш, бебе е. Така рекле докторите ми вика и се тргна. Продолжив да го држав в раце како да е мое, и тоа плачеше сирото и ме гледа со очињата. Дешавката беше пред влезна врата кај мене, мрак надвор, луѓе си одеа како од гости... Што би значело? Сѐ уште осеќам некоја жал за бебето реален сон ептен.
Sto znachi vo sonot mi techeshe krv od matkata, mnogu krv a ne beshe menstruacija. Ve molam za odgovor, devojki.
Здраво феминки. Имам еден сон ако би знаеле шо значи. Сонував една пријателка која веќе е породена со женско дете како дошла кај мене дома пред врата со машко дете плаво во рацете. То седеше мирно и само ме гледаше не беше бебе, беше поголемо некаде година година ипол. А таа поправена и нашминкана.
Да не знае некој што сонов: Сонував како ми паднале сите пломби на моите заби од левата страна доле? :/ Претпоставувам дека е негативно.
Сонував како мајками има 2 бебиња, наеднаш родени машко и женско.Ама некако големли бебиња, подебели, поголема глава. Некој знај шо значи ова?
Што значи да се сонуваш како невеста облечена во венчаница се гледам во огледало косата ми се допаѓа и шминката но венчаницата не, доаѓаат сватовите им велам да им кажат да чекаат да не ги пуштаат да влезат нема да се мажам не сум убава не е убава венчаницата. Потоа ми ставаат крпа на раменици го гледам фустанот темно плав, а пред тоа сонувам братучедка во венчаница одиме заедно фатени за рака насмеани пред многу луѓе.
Barem eden son kazete mi Sonuvav deka toj sto sum go sakala imal mnogu devojki I mnogu se nervirav , placev, imase edna prikolka so zelki I lubenici I zedov nekolku da GI traskam od zemja I tie se raspukuvaa Sto znaci znam deka lubenica ne e dobro?