Во мојот сон, присуствував на свадба на моја блиска женска личност. Наместо традицијата со фаќање на букетот, таа дојде и ми ја зави мојата лева рака во бела ткаенина слична на вел, а на сестра ми во црвена. Што може да значи?
Што значи да сонуваш змии? Сонував змии 3-4 ги гледав од далеку, наеднаш се исплашија и почнаа да бегаат и јас почнав да бегам мислев дека по мене идат и се разбудив околу 03:30.
Обично сонувам нешта од секојдневието, некогаш не сонувам ништо, но досега не можам да кажам дека сум сонувала нешто сосема невообичаено, освен синоќа.. Луѓе... Сонував дека јавав бел јарец низ шума, и тоа бил многу брз Што ли би можело да значи ова нешто?
Знае некој што значи сонував момче високо на 25-26 години со плава коса фатена во репче и сме зборувале и сум рекла немој да ми се смееш ќе те бакнам во уста и се насмевнал
Сигурно некој има соновник дома ако не му е тешко да види што значи да ми побели косата ,а требало да одам на свадба ?
Сонував како сме спиеле и одеднаш почнува золвами да плаче(мала е) во тој момент маж ми се буди му бев лута зашто не станува за нашето бебе а за сестра му станува.. во истиот момент моето бебенце плачејќи ме разбуди.....Кој би можел ова да го протолкува ха
Sonuvav kako u Bitola na sirok sokak ama mestovo kako stara carsija,i kafancinha okolu kaldrma...bog znae sto ke e
Девојки ве молам одговорете ми што значи да сонуваш како носиш близнаци машко и женско бебе од дечкото сум била трудна ?? Сум била пресреќна што сум носела близнаци ??
Што значи да му го земеш ранецот на некој што ти се свиѓа? Со сонот му го зедов и отворив, најдов многу блузи, имаше еднаш машка детска блуза и негови повеќето блузи.
Девојки можеби е чудно но сонувам сон да кажам исти со различни содржини како одам на прошетка во Истанбул со мои блиски и ја гледам стринами како ја гази воз целото тело и е надекаде и се будам, по неколку месеци исто сонувам како одам со мои блиски и пак на истото место одам и велам ејј ова е местото каде стрина ми ја згази воз а додека шетаме одеме по бутици по скали многу се качуваме, по неколку медеци пак се повторува сонот исто како шетаме и пак на тоа место и пак истото го велам и по долго време синоќа пак го сонував само сега со маж ми шетав мајками сестрами и некои др и нешто како најава за пожар па бегаме секаде и наеднаш пак на шините и само се сетив еххх тука беше стринами согазена и кога се исправив видов високи згради, една од зградите личеше како бигбен со часовникот во Лондон... Незнам како е можно да ми се продолжува сонот
Сонував како ноктот на малиот прст ми се откорнал цел,но под него имало друг,потоа и тој цел се откорнал и пак под него имало друг но крв немаше.Што може да значи тоа??
Se vozime na motor so nekoja devojka I pagame vo ezero ezeroto bese malo I ako nekoj znae sto znaci toj son bremenosta znaci golemi problemi teskotii kolku jas sto znam a stom se bliznaci znaci dvojno golemi problemi
Што значи некој да ти го даде неговиот мобилен и да му читаш по пораки. И паметам дела типов ми даде книга и ми рече дека сега сум нивна, како од нивното маало и видов многу бебиња, луѓе што се дружат со него, отвора фиоки, него и маици,пантолони. Инаку во реалноста ми се свиѓа дечково.
Што значи да сонуваш како наоѓаш врати и друг вид на влезови кои до сега никој не ги знаел и влегуваш во соби за кои никој не знае дека постојат и во едната соба имаше клавир
Другарка ме сонувала во обичен бел фустан, не невестински, сме биле на некоја ливада со други девојчиња, што може да значи? Искрено некој сонови ме плашат, јас како личност со анксиозност, свашта помислувам.
Zmija izleguva od nekakvo ezero I odi nakaj mene doma zolta golema zmija vleguva doma I odi na tavanot ijas begam nadvor ja zatvoram doma