Многу ме мачи нешто. Млада сум, уште на студии и во скоро време не планирам деца. А многу сакам, отсекогаш мечтаам за свои дечиња. Цел живот сонувам дека сум трудна, женски бебенца и девојчиња или близнаци и ова се случува премногу често и во 99% од случаите се женски пол. Вчера пак ми се случи, преубаво девојче со плави очиња ми трчаше во прегратка и ми беше ќерка. И мали бебешки чорапки во крем боја... Што значат соновиве?
Здраво. Дали знаете што значи ако на сон ви ја шишаат косата? Сонував дека ми ја ишишале скоро до рамена и многу плачев.
https://www.sanovnik.org/ Повелете многу добро се објаснети значењата на соновите, и според мене се е како што е опишано Ќе ви помогне многу за да тумачење на соновите
Дали знае некој што значи палиш свеќа на црква и кога се молев свеќите летаа на горе и викам ејј ангелите летаа (или пејаа не се сеќавам што кажав) ? Ретко слично да сонувам црква...
Дечки сонував дека моите на сила во еден ден ме омажиле , само ме оставија кај тој дечкото преспаа една вечер и си заминаа а јас ниту го знам ниту познавам дечкото ( турски глумец е )ниту фамилијата , воедно ме тераа да јадам свинско а јас сум муслиманка и несмеам , само плачев и си го викав бившиот поради со кого морав да раскинам ради моите ..
Не сум сонувала змија, туку сум палела свеќа сум молела и свеќите летаат нагоре и сум рекла еј ангелите пејаа (или шетаа не се сеќавам што реков) и толку од сонот. Сепак фала ти за информации
Сонував како сум била излезена со сестрами па сме пазарувале по бутици па сме шетале п оп улици многу убаво место нешто како друг град голем со многу улици ама улиците секогаш беа криви на нагорнини удолнини и таа си замина а јас сум останала во некој рестиран и сум се заљубила а сум била мажена и тоа за истиот што сум сега станало многу касно дојдоа таму мајками и таткоми и сум им рекла сестрами ме чека ке си одам а овој дечкото сакаше да ме испрати до кај што беме сместени и наеднаш го снема се најдов сама се изгубив по тие улиците па видов некоја црквичка, ми рекоа таа е на богородица беше како во карпа сместена многу убава, се стемни темница заглибив во кал па наеднаш тој дечкото ме спаси ме извади од калта и пак го снема потоа во ранецот го најдов неговиот мобилен си реков кско ке го најдам да му го дадам не му знам ни име па сестрами ми ѕвонеше касно е вели ајде и реков си идам а не и кажав дека сум загубена и така се разбудив....
Сонував дека сум бремена но не со дечко ми туку детето беше од некој рандом човек таму.. го родив ама не го посакував .. што значи ова ?
Многу ретко сонувам или барем ретко памтам сонови .. има ли некакво значење и верување ако сонувате нешто убаво ноќ пред голем празник како Велигден?
Девојки што значи на сон да ти дојде мртовец во случај дедо ми, се гушнавме и мислам ми прозбори колку што се сеќавам. Ме фати некој страв не сум мирна
Не мора да значи ништо, може ти фали многу и го мислиш па ти се појавил во сон. Обично така кога мислиме некој може да се појави