Сонот го сонувам повеќе пати, да не претерам ама сигурно над 10 пати сонувам како сум во школото каде учев основно и со истите ученици и ми се потсмеваат нешто мене, па јас трчам низ школо со плачење тие идат по мене и сите се смеат
Јас не верувам во соништа ама ова претера цела недела. Секоја вечер сонувам некој тешко болен дека е и лежи на болница или дома од рак од нешто сл, или некој од моите или некој непознат. Шо би значело то според вас?
Obratno kje bide ako e bolen nema da bide toa po moe mislenje sekogas koga nesto loso sonuvam.dobro ispagja
Fala ti srcka no mejgutoa nemozam da najdam toa sto go baram postojano go sonuvam na majka mi nevestinskiot fustan kako ima krv na nego mnogu se ezam povejke pati go sonuvam toaa sto li mozelo da znacii
Три дена последователно ги сонував баба ми, дедо ми и тетка ми кои се починати. Во сите сонови си разговаравме нормално, само ме исплаши малку што во последниот сон тетка ми ми рече:те засакав и ќе те земам. Јас и кажав дека сакам да живеам уште и сонот заврши. Деновиве и малку да се накашлам мислам ми дошол крајот.Психава..
Здраво да ве прашам дали некоја се разбира од сонови, ама не според интернетов бидејќи секаде пребарав на интернет. Воглавно се работи мајками ме сонувала мене како сум бремена пред пораѓај и баба ми (која е почината) и рекла остави ја неа и е прв пат сега затоа е исплашена прв пат е бремена а јас сум плачела многу. Ако знаете што би можело да значи одговорете ми. Фала ви