Ретко кој може да го погоди вистинското значење на соновите. Најчесто соновнициве се покажеле без врска, затоа и не верувам во нив. На соновите обрнувам внимание ако се повторуваат или ако е нешто интересно, како во случајов кога сонував како јас и една блиска особа имаме рогови. Се заинтересирав овојпат и побарав да видам значење, но, се разбира, секаде е различно. Некаде пишува конфликт, некаде пишува изненадување и разни други ствари. Кој да знае, можеби има некое значење ама ќе видиме по некое време дали сонот значел нешто и што.
Точно. И јас многу не се потпирам на соновниците,но твојов сон повеќе ми е на по негативно одошто нешто добро од тое рогови да излезе. Ќе кажеш по време
sonuvav deka sum otila na doktor i mi velat bremena sum , se utepav od placenje i neveruvam vo sonovi a i znam zs sonuvav ova , nokeska gledav edna serija ova go imase vo serijata
Јас сонував дека од прозорецот во мојата соба гледав само пирамиди, т.е. триаголни форми како дел од соседната градба но многу блиску доградиле, на неколку сантиметри оддалеченост и др. ништо не можеше да се види од мојот прозор....
Змиите се душмани / непријатели / некој што просто сака да ти наштети ( материјално , душевно , психички ) . Размисли кој имаш во блискиот круг на познаници , пријатели и фамилија што е со плава коса ( може и мажи да бидат и жени , никогаш не се знае ) , и држи ги на резерва тие луѓе .
Сонував баш безвезе сон. Бившиот (кој е женет, и ми пишуваше пред 4, 5 месеци,) али она го доживувам баш како бивш, значи не сум помислила на него со години, во сон мастурбираше. Беше седнат на фотеља, гледаше дирекно во мене и во еден момент сврши и семената течност ми заврши на фаца. Јас бев клекната пред него. Значи во сонот не бев јас дел од чинот, ниту се сонував да сум гола. Туку само тоа неколку секунди, како гледа во мене додека го прави тоа и одеднаш на фаца кај мене. Што би можело да значи? Затоа што не ми паѓа он баш нешто на памет ниту па е некој што сум го сакала многу, ниту па сме имале секс додека сме оделе
Синоќа сонував како јадам со моите на маса и само брат ми се свртил и рекол ене ја Св. Петка и кога видов стварно. Имаше жена нацртана како светица со жолто светло од страна. Ама можеби беше и Богородица не знам. Што може ова да значи цела вечер немам заспано
ми паднал предниот заб и ужасно ме болеше и страшно бев потресена во сонот..последен пат кога сонував вакво нешто почина дедо ми после неколку месеци од нигде никаде