Здраво сонував чуден сон на сон сум била кај некоја видовота жена која била слепа во сонот два пати сум се предомислувача дали да влезам а и било многу гужва третиот покушај влегов покрај слепата гатачка бил татко и многу стар дедо и иде главното јас влегувам а таа одма ми кажува ке имаш деца близнаци јас а прашав кога таа се мислела малку па рекла набргу но немој на тетки да кажуваш.. се извинувам за долгиот пост но ако знае некој нека пише значење позз
Можеби не прикажуваат али гатачки не ми се вртат во главата ниту одам по нив затоа ми е чуден сонот дали соновите ни се порака не можам да заклучам...
Два пати во месецов сонувам како татко ми е мртов ја чуствувам болката и плачам непрекинато липам ќе се разбудам свесна сум дека плачам со солзи сум облеана и повторно кога ќе презаспијам сонов ... различен сон е но сепак ист мотив ...
Девојки што значи мајками на сон спнила штрк кој во клун носел бело бевешко кондурче и летал на кај мајками
Штркот е или веридба/свадба или бременост. Според сонов најверојатно си бремена. Мене пред да ме побара мм мајками исто сонувала штрк како одлетува од покривот на куќата и за 4 дена ме запроси. Во секој случај е нешто убаво
sonuvav kako kukjata nesto sme ja popravale od nadvor i se pojavila dupka kaj pragot kaj taa dupka imalo isto visocina kolku nasata kukja uste edna dole pa uste edna dole dupka i taka vo nedogled sme sfatile deka kukjata e nad dupka j ako napravime nesto pogresno ke padneme site i sme resile da ja prodavame kukjava ama sme vlegle vnatre u kukjata i od nadvor nesto me otrulo i ke sum umrela ama sum se spasila
Само што ќе пишував и јас сонував штрк ама мислам дека спиел прв пат пишувам во темата, знае некој значење ШТРК КОЈ СПИЕ ?
Што значи да бидеш киднапиран? И да сонуваш дека си бил на гинеколог ми даваа за бебето облека на доктор?Уште не го знам полот на бебето ама имам претчуство дека е девојче а сонував балон син дека е машко?
Сонував како сум , во некоја кафетерија сме Биле со колегите но чудното е што бев облечена во кондури машки незнам колку броја поголеми и суќна и блуза стари незнам никакви широки и се погледнувам и се срамам и си велам како сум го облекла ова особено кондурите ми остсвија впечаток машки и големи
Бремена си или ова во сонот не знаеше кој пол е бебето ? Јас за првите две деца сонував сонови , за првото како докторот ми кажува дека е машко ( и навистина е момче ) а за второто сонував розови шпикозни ( второто ми е девојче ) . За третово сонував тетоважа на раката круна и датумите на раѓање на трите деца ( првиот и вториот се поклопуваа со раѓањето на децата , за третиот не успеав да видам ден и месец , само 2020 г . ) . Ако си бремена во реалноста , јас мислам дека потсвесно би сакала да имаш еден син , неважно дали е тоа прво , второ , петто дете . Ако не си бремена , знам дека бременост е тежина . Сепак , почекај нека протолкува некој што се разбира повеќе во сонови од мене , лаик сум јас .