Zdravo ja sonuvav mojata pocinata tetka posle 3 4 dena od nejznita smrt se guskavme ama liceto ne i go vidov i samo sum i vikala sucur sucur a taa vo meguvreme mi kaza deka pocinal nekoj covek i se razbudiv nekoj mi vika deka nee loso ama jas mn se plasam
Ne za zal pocina covekot pred 4 dena bese mnogu bolen..no mene me plasi toa sto me guskase nekoj vika zdravje mi dala
Кој малер треба да си за да го сонуваш бившиот по не знам ти кој пат. И што уствари може тоа да значе? Најразлични се дејствата меѓутоа главна улога имаме јас и он. Аман луѓе доста ми се испосра у животов сеа и на сон ли нема да ме остави на раат?
Сонував почината особа дека пак починала. Сите жалевме за него, дома се спремавме за на гробишта да го погребаме. Ја прашував мајка шо да облечам ми рече, што сакаш. Отидов у соба да се пресоблечам и толку беше сонот.
Сега кога ја прочитав во темата за најукрасен град ми текна дека ја сонував @Ugly Duckling. Како сме се запишале по ЛП нешто, веројатно ко надоврзување од некоја тема. Арно ама конверзацијата почнала да станува жустра, Даклинг нешто ми се налути, почна да ми пишува која си ти да кажуваш за мене јас што мислам или нешто along those lines, па јас сум пробала да ја оправам работата, ама ја не мислев вака туку онака. Којзнае шо препукувања сум читала пред да си легнам на форумов. Ќе си умрам.
Што може да значи да сонуваш блиска личност што починала? Ова не е од сега, можда од пред околу еден месец. Ја сонував баба ми која почина пред 3 месеци. Седевме во двор со другарките, они седеа на клупата погоре, а јас подоле каде што имаше столови. И баба ми од куќата излезе надвор, седна до мене и почна да ме гушка и ми рече, "јас не починав" и јас сум почнала да трчам дека ме фати страв, другарките ме смируваа и толку не памтам веќе. Ова е сон кој го имам запаметено, инаку повеќето не можам да ги запамтам. Кога сонувам нешто, наутро кога ќе се разбудам онака знам што сум сонувала, и до напладне го заборавам. И после никако не можам да се сетам што сум сонувала.
Две вечери по ред сонувам ситуација кај што сум "заробена". Првиот сон ме држеле затворена во некој стан, една жена и ќерка и живееше со неа. Јас сум сакала да избегам и кога жената ми влегла во соба сум ја убила, се беше крв и сум пробала да избегам од балконот но било многу високо. Ќерката гледала тв во дневната и јас со многу страв и чувство на вина што ќе биде кога ќе си ја открие мајка и мртва сум претрчала низ дневната и сум излегла од станот. Па бегав, ама знам толку конфузно се чувствував, уплашено, виновно, па некој човек и ветил на девојчето дека ќе ме најдат... Вториот сон, се сонував во мојата стара куќа, во доградбата кај што живееше баба ми и некоја девојка по наредба на еден ко да ме држела внатре, не сум можела да си одам. На крај се врати типот со уште некој и наеднаш ко јас да сум ја убедувала другарка ми (?) дека морам да си одам зошто сум била мајка, сум имала обврски за двете деца, не можам сами да ги оставам па она ми се бунела, па на една жена и се жалела од мене. И ко да добив "дозвола" одвај да си одам на крај, ама не се видов да излезам. Чудно ми е што две вечери по ред истата тематика ја сонувам..
Сонував како во мојата куќа доаѓала вештерка за мене јас сум ја бркала и кога ќе сум и рекла вештерко како црна сенка на глава и се појавувала полудувала и не сум можела збор да кажам кога и да сум спомннела на некој од дома дека има вештерка и ни прави магии таа доаѓала
А што значи да сонуваш ланче темносино со приврзок срце? Сум го носела одамна,со врвка, не сребрено ни златно и таа врвката се олабавила веќе пред паѓање. Сум се качувала на една висока планина и сум го сетила дека ќе паѓа, сум го извала и сум ја врзала врвката вудве и накусо, такашто немало шанси ни да се олабави ни да падне повеќе.
Сонував како на стомакот на кожата сум имала како рани како да кажам не ме болеше туку само како отворено се гледаа мускулите една голема долга и една помала.. баш чуден сон
Дали знаете што значи на сон златни обетки? Мајками сонувала како една жена и подарила обетки и и ги ставила на друга жена
Обетки се копнеж. А за тоа дека биле златни милсмам дека голем копнеж кој нема да се оствари... Сепак не сум сигурна за ова второво
Ја сонував Богородица нешто слично како да е нацртана но се како низ магла ништо не кажала освен што побара нешто и само сум дала нешто не се сеќавам и потоа тоа станало како кочија/ковчег цел златен со некои резби Богородица стоела до него и имаше многу силна светлина не знам дали беше Исус Христос внатре во него(но мислам дека беше тој) или нешто друго.Потоа ги снема нешто како да бегаа од некој или од нешто лошо и како да имав некое предчувство дека нешто лошо ќе се случи и нешѕо лошо ќе дојде ме фати паника почнав да плачам и се најдов на друго место со другарките и потоа се појавија моите родители и ме однесоа дома.Дали знаете што значи овој сон?
Леле исто и јас тоа го сонував и после неполни 2 месеци почина баба ми. И сега повторно сонував како ми паѓа предниот заб и се исплашив многу. Искрено се плашам дека ќе се оствари гледајќи по смртта на баба ми.
Сонував сум фатила некое друштво. Сум била во хотелска соба со нив. По цели ноќи не спиевме. Шали смеи. А у реален живот 2друарки имам само, и тие не ми се вистински.