Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Bahar123

Bahar123 Активен член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Zdravo ja sonuvav mojata pocinata tetka posle 3 4 dena od nejznita smrt se guskavme ama liceto ne i go vidov i samo sum i vikala sucur sucur a taa vo meguvreme mi kaza deka pocinal nekoj covek i se razbudiv nekoj mi vika deka nee loso ama jas mn se plasam

2. Veta

Veta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2020
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    2.905
    Не е лошо, таа личност за која ти кажала дека е почината ќе има долг живот

3. Bahar123

Bahar123 Активен член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Ne za zal pocina covekot pred 4 dena bese mnogu bolen..no mene me plasi toa sto me guskase nekoj vika zdravje mi dala

4. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    3.440
    Кој малер треба да си за да го сонуваш бившиот по не знам ти кој пат. И што уствари може тоа да значе? Најразлични се дејствата меѓутоа главна улога имаме јас и он. Аман луѓе доста ми се испосра у животов сеа и на сон ли нема да ме остави на раат?

На medena22 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.701
    Сонував почината особа дека пак починала.
    Сите жалевме за него, дома се спремавме за на гробишта да го погребаме. Ја прашував мајка шо да облечам ми рече, што сакаш. Отидов у соба да се пресоблечам и толку беше сонот.

6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.666
    Допаѓања:
    6.541
    Сега кога ја прочитав во темата за најукрасен град ми текна дека ја сонував @Ugly Duckling. :tmi: Како сме се запишале по ЛП нешто, веројатно ко надоврзување од некоја тема. Арно ама конверзацијата почнала да станува жустра, Даклинг нешто ми се налути, почна да ми пишува која си ти да кажуваш за мене јас што мислам или нешто along those lines, па јас сум пробала да ја оправам работата, ама ја не мислев вака туку онака. Којзнае шо препукувања сум читала пред да си легнам на форумов. :worried: Ќе си умрам. :D

На CrazyGirl15 и Ugly Duckling им се допаѓа ова.
  7. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.608
    Допаѓања:
    43.125
    Ее да не ми е џабе пропагандата за градот украсен. :rofl::rofl: Инаку мирољубива пајка сум, не се лутам. :angel:

На CrazyGirl15 и blueeparadise им се допаѓа ова.
  8. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.374
    Допаѓања:
    20.637
    Што може да значи да сонуваш блиска личност што починала? Ова не е од сега, можда од пред околу еден месец. Ја сонував баба ми која почина пред 3 месеци. Седевме во двор со другарките, они седеа на клупата погоре, а јас подоле каде што имаше столови. И баба ми од куќата излезе надвор, седна до мене и почна да ме гушка и ми рече, "јас не починав" и јас сум почнала да трчам дека ме фати страв, другарките ме смируваа и толку не памтам веќе.
    Ова е сон кој го имам запаметено, инаку повеќето не можам да ги запамтам. Кога сонувам нешто, наутро кога ќе се разбудам онака знам што сум сонувала, и до напладне го заборавам. И после никако не можам да се сетам што сум сонувала. :?:

9. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.666
    Допаѓања:
    6.541
    Две вечери по ред сонувам ситуација кај што сум "заробена".
    Првиот сон ме држеле затворена во некој стан, една жена и ќерка и живееше со неа. Јас сум сакала да избегам и кога жената ми влегла во соба сум ја убила, се беше крв :worried: и сум пробала да избегам од балконот но било многу високо. Ќерката гледала тв во дневната и јас со многу страв и чувство на вина што ќе биде кога ќе си ја открие мајка и мртва сум претрчала низ дневната и сум излегла од станот. Па бегав, ама знам толку конфузно се чувствував, уплашено, виновно, па некој човек и ветил на девојчето дека ќе ме најдат...

Вториот сон, се сонував во мојата стара куќа, во доградбата кај што живееше баба ми и некоја девојка по наредба на еден ко да ме држела внатре, не сум можела да си одам. На крај се врати типот со уште некој и наеднаш ко јас да сум ја убедувала другарка ми (?) дека морам да си одам зошто сум била мајка, сум имала обврски за двете деца, не можам сами да ги оставам па она ми се бунела, па на една жена и се жалела од мене. И ко да добив "дозвола" одвај да си одам на крај, ама не се видов да излезам.

Чудно ми е што две вечери по ред истата тематика ја сонувам..

10. princess02

princess02 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2017
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    718
    Сонував како во мојата куќа доаѓала вештерка за мене јас сум ја бркала и кога ќе сум и рекла вештерко како црна сенка на глава и се појавувала полудувала и не сум можела збор да кажам кога и да сум спомннела на некој од дома дека има вештерка и ни прави магии таа доаѓала

11. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    А што значи да сонуваш ланче темносино со приврзок срце?

Сум го носела одамна,со врвка, не сребрено ни златно и таа врвката се олабавила веќе пред паѓање.

Сум се качувала на една висока планина и сум го сетила дека ќе паѓа, сум го извала и сум ја врзала врвката вудве и накусо, такашто немало шанси ни да се олабави ни да падне повеќе.

12. pikabu5

pikabu5 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2020
    Пораки:
    681
    Допаѓања:
    1.056
    Да најдиш по пат четири мобилни телефони што значи ?

13. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.934
    Допаѓања:
    4.823
    Сонував како на стомакот на кожата сум имала како рани како да кажам не ме болеше туку само како отворено се гледаа мускулите една голема долга и една помала.. баш чуден сон :smirk:

14. SonlivaDevojka

SonlivaDevojka Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2020
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    21
    Дали знаете што значи на сон златни обетки? Мајками сонувала како една жена и подарила обетки и и ги ставила на друга жена

15. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    3.440
    Ја сонував другарка ми дека е трудна. Да не знае некој шо може да е...

16. SonlivaDevojka

SonlivaDevojka Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2020
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    21
    Тоа значи дека има некои тежини

17. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    3.440
    Обетки се копнеж. А за тоа дека биле златни милсмам дека голем копнеж кој нема да се оствари... Сепак не сум сигурна за ова второво

18. -GIRL-

-GIRL- Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2020
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    Ја сонував Богородица нешто слично како да е нацртана но се како низ магла ништо не кажала освен што побара нешто и само сум дала нешто не се сеќавам и потоа тоа станало како кочија/ковчег цел златен со некои резби Богородица стоела до него и имаше многу силна светлина не знам дали беше Исус Христос внатре во него(но мислам дека беше тој) или нешто друго.Потоа ги снема нешто како да бегаа од некој или од нешто лошо и како да имав некое предчувство дека нешто лошо ќе се случи и нешѕо лошо ќе дојде ме фати паника почнав да плачам и се најдов на друго место со другарките и потоа се појавија моите родители и ме однесоа дома.Дали знаете што значи овој сон?

Последна измена: 7 јануари 2021
  19. Queenche

Queenche Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2019
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    52
    Леле исто и јас тоа го сонував и после неполни 2 месеци почина баба ми. И сега повторно сонував како ми паѓа предниот заб и се исплашив многу.
    Искрено се плашам дека ќе се оствари гледајќи по смртта на баба ми.

20. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.701
    Сонував сум фатила некое друштво.
    Сум била во хотелска соба со нив.
    По цели ноќи не спиевме.
    Шали смеи.
    А у реален живот 2друарки имам само, и тие не ми се вистински.

На CrazyGirl15 му/ѝ се допаѓа ова.