Zdravo, ne sum sigurna Dali e za ovde toa sto ke go prasam ama ne najdov druga vakva Tema,Dali mu se ima slucno na nekoj da e buden(svesna sum deka bev budna), a teloto si go osekav kako da MI e bez koski, mnogo izrelaksirano, kako da letam, kako vo sobata da imase I nekoj drug I da me gleda od strana, no toa ne MI predizvikuvase strav, tuku naprotiv mnogu ubavo se osekav. Prv pat mi se ima slucno toa, I MN mi e cudno, neznam dali e do psiha(iako bukvalno na nisto ne mislev, samo onaka si lezev vo krevet) ili navistina imase nekoja natpirodna sila. Ako nekoj nesto znae vi se molam kazete. ❤️
Натприродно нема ништо, се е природно, разликата е колку ни е свеста развиена. Таквото одвојување од телото, а ако не е при медитација, е најчесто астрална проекција. Ништо чудно да си имала контакт или со твоето повисоко јас или некоја друга, душа ќе речам, со која дефинтивно се знаеш, најверојатно од некои минати времиња (поголема е веројатноста за ова) и нејзината фрефенција, која тебе добро ти е позната, нормално е да има таков ефект врз тебе. Уживај во тие моменти
Ti blagodaram mnogu, sepak I jas mislam deka imav kontakt so nekoja dusa, I tocno znam koja e, no sepak mi bese nesto neobicno
Сонував средба со Зоран Заев, кај него под биро. Многу интересен сон, ама не знам што значи, па ако сака некој да ми го протолкува. Дали можеби значи дека набрзо ќе најдам работа во државен сектор?
Сонував пазар каде се продавало овошје, видов големи гроздови, темно грозје и сум зела една голема, убава и црвена јагода да јадам. Била превкусна
Скоро секоја вечер го сонувам сопругот. Претежно дека ме изневерува или дека сме интимни.. До сега не ми се случило ова, а 10 год сме заедно
Ќе смуваш некој црномањест кој важи за нај тип во твојата средина, ама ќе треба доста компромиси да правиш.
Сонував дека го убиле маж ми на мисија во Израел или натаму некаде бил .. Го чекав телото во касарна да го донесат .. Не ми спомнал никаква мисија , да имаше нешто , сигурно ќе знаев ( сакам да кажам , не е потсвесно ) ..
Незнам зошто секогаш кога ќе раскине бифшиот со девојката имам предчуство или сонувам и тоа што го сонувам покажува дека раскинале и вистина е така! Јас и тој 2 години имам кај што сме разделени , несваќам зш тоа ми се дешава ! Не сум ни опседната со него си имам мој живот , може некој да ми помогне