Можно е да добиеш некоја повисока функција или да доживееш некој успех на работно поле. Баба ми бог да ја прости стално викаше ако сонуваш нешто дека си до некој политичар убаво е успех значело.
Neznam iskreno nemame ni kontakt ni nisto , ali bevme u vrska 5godini posle toa se razidovme sekoj po svoj pat ama on e se uste prijatel so koleska moja od faks na insta i sea on si fati devojka posle godina taka nesto jas moj zivot si imam i neznam od kaj na kade na son negovovo raskinuvanje neznam navistina
Здраво, вчера сонував кратка ситуација. Сонував женска личност (дел од фамилијата е, ама не сме крвно поврзани), била дома и била облечена дотерана во еден фустан уз тело, како да била послаба, поизразена фигура (а полничка е така, со салце) и фустанот имал јаки широки од оние ко ретро ама розови биле тие и носела венче и тоа розево, ама дреч розева и била нашминкана, како поразлична во сонов, како да не беше таа, а сепак во сонов како неа да ја сонував. Само сум помислила леле што се облекла вака џиш, ко некоја певаљка. И кој знае да протолкува онака, ако има нешто да се толкува на олку кратка ситуација. За мене е толкувањето или за неа?
Ајде јас ќе се обидам ... пробај да најдеш нешто од нејзиното детство, случка, настан, филинг некој, што би бил прилично сличен со некој твој став/чекор за кој сметаш дека е доста исправен и на место и веројатно различен со нејзиниот. Порака која си ја праќаш, или ти е пратена, земи од неа пример за роле модел, и не постапувај така, колку и да изгледа дека е ОК. Сакам да кажам, искористи ја неа како референца за став кој ви е ист, да си го промениш, или за нешто што исто би постапиле, ти немој. Инаку нема да биде никаква трагедија и да постапиш исто како неа.
Дечки ај некој да ми каже што знае ова што го сонував Јас одев на една улица облечена во црвено и бела блуза со црвени точки на неа.На улицата имаше црква,инаку навистина има црква на тоа место.До црквата имаше застанато еден висок,црн човек свртен позади,а јас застанав позади него.
Ne e na Arno ke ti se slucat nepoznati losi raboti,odi vo crkvata sto si ja videla odnesi zejtin i zapali sveki za zdravje
Ako ne ste mazena ke zapoznaes nekoj negativen lik naskoro,ako ste mazena nepredvideni situacii vo brakot,pojdete vo crkvata