сонував сум отипла да посвојам новороденче, било женско и од комшија. Што е тоа,конкретно посвојувањето?
Што значи да сонуваш нови теписи со пријатни бои? Мајка ми за дома ми купила /донела. Еден до друг беа послани.
Си го сонував трудничкиот стомак и движењата на бебето како стануваат се посилни, дури го напипував рачето и бебешките нокти излаваа низ стомакот? Малку ми е морничаво, може и е потсвесно затоа што веќе сум и 35 недела?
Да бидејќи ти си го сонувала твоето секојдневие. Нема посебни толкување. Секако си во исчекување да го допреш рачето на бебето
Баба ми го сонувала дедо ми, кој е починат....Земал жар од печката и си го ставил на главата. На нејзиното предупредување дека ќе се изгори, ѝ рекол ништо нема да му биде. Потоа чула глас кој ѝ рекол сам си ја изгоре главата. Што може да значи сонов?
Дали се има случено на некој тука да сонува ист сон неколку пати? Мене обавезно ми се повторува на неколку месеци а не знам што би можело да значи..
Вчера сонував како сум направила свадба со еден бивши дечко што го немам помислено 100 години. Цела во бело облечена, убава, со бидермаер ама цел сон во фрка и во брзање бев. Некој да ми појасни?
Колку гнасен сон сонував цел ден не ми излегува од глава! Како нозете ми се црни (демек се сончам) ама црна боја како нозете да ми скапуваат дури стапало прсти како скапано, на ногата исто некоја печурка израсната како живо суштество го факам и мрда. После повракам некоја гнасна ствар исто како израстокот на ногата Се надевам на арно е!
Значи сонував како во сонот некој ќе умре моја блиска личнпст и плачев многу во сонот, има и повеќе детали ама се разбудив цел ден сум потресена..
Скоро секоја вечер сонувам дека имам секс со татко ми. Одвратно се чувствувам и срам ми е да го погледнам. Не сум многу блиска со татко ми не ни живееме заедно. Тој е во друга држава, но и кога си иде не сме многу блиски и не се осеќам убаво во негова близина. Од сонот уште толку не згодно ми е.
Mnogu pati mi se ima sluceno tolku realno e ijas si imav traumi koa ke mi zbornese nesto ne go gledav vo oci duri kako "luta" da mu bev .. Son kako son se mozi coek da sonva mi pominaja traumite mene .se nadevam nema da sonvam pak takvo nesto .
Го сонував @Ketchup. Беше возач на автобус и се возев во неговиот автобус. Ама возеше толку лошо што за малку ќе изгазеше неколку луѓе. Во еден момент додека чекавме на семафор почна да плаче затоа што сакал и он да се вози во автобус а не само да го вози. Не знам какво значење има.
Сонував дека мајка ми ме натерала да ми ја скрати косата,и ми ја скратила на кец,2јка,многу кратко И притоа сум била русокоса,не црна..Од преубава долга и црна коса станала одвратнаСтрашно... Што ова би можело да значи?
Mnogu cudno nesto mi se sluci pred nekoj mesec. izgasnav sve temničila vo sobata legnav i zatvoriv oci kako za sekunda da pomina vecerta bukvalno samo trepnav i veke bese denski a nikogas vo zivotot ne se osekav tolku odmoreno kako "nova bev .. Mnogu cudno .. ni son ni nisto a jas sekoja vecer sonvam cudno e za mene da ne vidam nishto duri spijam ..bukvalno trepnav i op denski razdenato