1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.626
    Допаѓања:
    7.468
    Мене ми изгледа убаво да спиеш во црква

2. Ivicka_1993

Ivicka_1993 Активен член

Се зачлени на:
    5 август 2024
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    293
    Се гледам како спијам во куќата кај мајка ми.
    Значење ако некој знае?

3. solzicka.solzicka

solzicka.solzicka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    77
    Sonuvav eden son i se voznemiriv, tatkomi i tetkami senpocinati, dosle so kola i majkami se kacila u kolata, a jas ne i vikav po niv...

4. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.626
    Допаѓања:
    7.468
    Јас пак сонував,ја видов мајка ми,почината,во дел од секунда и се разбудив одма.
    Ова го тумачам како предупредување,сакаше да ме предупреди.
    И стварно поминав пеколен еден месец

5. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    858
    Допаѓања:
    1.316
    Ако знае и некој друг нека ми пише што значи сонот.
    Во ходник сме сакале да обесиме една лоша жена како ѓавол цела во црно,јас сум била на врата и сум викала дедо сега ќе те обеси на два конапа и сестра ми викала немој не ја лути...те лаже не те бесиме ...на крај сме ја обесиле ..а сме ја обесиле во ходникот на местото каде што стои иконата благовештение ....на тоа место имало дупка и ја немало иконата баш на тоа место сме ја обесиле.
    Потоа други две жени од манастир мислам ја барале чекале ...и викале нешто како ајде ништо ќе бараме најдеме сега ќе донесеме некоја друга жена од друг манастир...затоа што таа што сме ја обесиле лошата ја немало изгледа демек таа ја барале чекале.
    После дали била жива не знам ...сестра ми го сонувала сонот треба одново да ја прашам.

Пс.зошто жената што сме ја обесиле била многу лоша.

6. In4efinche

In4efinche Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2024
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    30
    Епа вака да споделам и јас нешто. Ова се случи пред една година, дедо ми почина а јас многу бев поврзана со него цел ден цела ноќ да пишам малку би било за него. Имаше една клупа во маалото кај што тој седеше скоро секој ден со неговиот другар но за жал и тој почина по него. Кога беа живи си седеа таму и со саати си муабетеа, клупата е одма на раскрсницата како што напоменав во нашето маало. Еден ден си идам од пракса не бев сама, ме донесија со кола и баш пред клупата ме оставија не ни сакав да погледнам кон неа.. само заминав... бев облечена во униформа да не заборавам да напоменам. Утре дента се симнувам кај баба ми и ми вели синоќа го сонував дедоти како седе на истата клупа со неговиот другар и ми рече дека таму те симнале вчера, ми рече ја видов внуката наша ја оставија до клупата но она не се заврти да ме погледне.. беше убава униформата и стоеше прекрасно. Солзите сами си почнаа да си капат затоа што знам дека баш тоа време жив човек немаше на улицата. Незнам кој и како верува во соништа али овој сон засекогаш ќе ми биде врежан во главата.

На Cosmic Girl, Принцезичка1, st-el и 3 други им се допаѓа ова.