Еј дури сега го видов не бе во ред е не се извинувам, јас откако се родив сум прејдена христијанка и многу убав сон беше тоа. Стварно си ја сонувала Лејди Гага или само дека јас така на форумот сум напишана? ова е малку сумљиво
Омилена пејачка ми е, многу ја сакам и не е арогантна како другите пејачки во Холивуд што завршиле по затвори, се степале негде или пак се дрогираат, она е понормална од нив. Да ексцентрична е и чудна меѓутоа никогаш не направила глупост, срцка е
Што значи да сонуваш како собираш јајца од кокошки, една ливада полна како од земја да ги вадиш. Заедно со сестра ми собираме. А одеднаш од тие јас што ги собирам излегува патка со мали патчиња мешано со пиленца и се разбудив.
Колку сум најсреќна што веќе немам парализи во сон сега сум сигурна дека демонски ентитети се во прашање.
Сонував како помала сива и лигава змија ми скокна и ми се обвитка околу дланката,силно ме стегаше и ме касна,и ги гледав острите заби,кога ме касна вилицата и остана закочена во мојава дланка.Барав помош и некој да ме однесе во болница но никој од блиските ко да не ме сфаќаше сериозно,си ја гледав дланката како ми отекува и после некое време ко сама да се ослободив од змијата и си го гледав угризот црвено сив и отечен.Како би го протолкувале сонот?
Што значи сонот некој да ми го протолкува. На сон бившиот маж ми дава прстен со камен. И доѓа жена и ми го зема каменот од прстенот но само каменот ,прстенот останува на мојата рака.
Лелее мојот колку беше апсурд Сонував како мојот прв братучед затруднел и родил, а детето на сонот го немашеи после за секс зборевме некои глупости. Што би можело ова да значи? Притоа јас не сум во добри односи со него нез зошто го сонував
Пред некоја недела/две сонував дека легнувам во кревет со еден пар маж и жена на кои не му ги видов лицата, денес научив дека сум пишувала на социјални мрежи со зафатен човек
Сон шо сигурно е порака, и поради тоа сум вознемирена Сонував како сум била на улица, пред куќа, со луѓе шо сме растеле заедно, сега со децата плус. Едно од детето сакаше вода, а јас сум наполнила од улицата, на самиот пат течеше вода. Водата беше чиста, реков ај да не му ја дадеме на детето таа вода од патот, се понудив да наполнам од дома. Се качив на горниот спрат од куќата(таму живееше баба ми, Бог да ја прости, почина пред неколку месеци и ова е прв пат да ја сонувам) влегов во дневната, ја видов баба ми легната на кревет завртена со грб, спие. Ја покрив а таа се разбуди и како што си знаеше кога беше жива да ми речи, сине кај си, оти ич не идиш да ме видиш? Не се сеќавам што сум му одговорила, само знам дека му кажав дека сум дошла да наполнам вода, па отидов во кујната. Водата беше матна, како со кал. Му кажав на баба ми декс водата е матна, не се сеќавам друго што сме зборувале, ама знам дека некомку пати ме праша, зошто не сум одела да ја видам. Знам на крај во сонот си реков, па сигурно на дете нема да му дадам да пие ваква вода, подобро нека ја пие водата од патот што течи. Претежок сон, за мене. Некој да го протумачи
Неколку пати сонувам дека спремам свадба и се нешто фали и се брза, како дека ќе дојдат сватовите а ништо не е спремно, и сонот прекинува кога доаѓаат или кога се стига до црква и потоа се будам. Да напоменам дека во сонот дечко ми е младоженецот. Дали може да се протолкува некако?
Јас па многу пати сум сонувала како треба да тргнам на некој пат ама задоцнувам, се спремам набрзина па паники, па автобус ми заминал ... во таа смисла како твојот сон само што ти спремаш свадба Не знам инаку да го протолкувам овај сон