1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    433
    Еј дури сега го видов :Dне бе во ред е не се извинувам, јас откако се родив сум прејдена христијанка и многу убав сон беше тоа.
    Стварно си ја сонувала Лејди Гага или само дека јас така на форумот сум напишана? ;)ова е малку сумљиво

На raspberryblossom му/ѝ се допаѓа ова.
  2. raspberryblossom

raspberryblossom Нов член

Се зачлени на:
    5 мај 2025
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    17
    најискрено на концерт беше тука у ск али јака коинциденција дека и ти си така потпишана.

На Лејди Гага му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    433
    Омилена пејачка ми е, многу ја сакам :l:и не е арогантна како другите пејачки во Холивуд што завршиле по затвори, се степале негде или пак се дрогираат, она е понормална од нив. Да ексцентрична е и чудна меѓутоа никогаш не направила глупост, срцка е

На raspberryblossom му/ѝ се допаѓа ова.
  4. srce-9

srce-9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    812
    Допаѓања:
    1.176
    Што значи да сонуваш како собираш јајца од кокошки, една ливада полна како од земја да ги вадиш.
    Заедно со сестра ми собираме.
    А одеднаш од тие јас што ги собирам излегува патка со мали патчиња мешано со пиленца и се разбудив.

5. autumn leaves

autumn leaves Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2025
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    156
    Колку сум најсреќна што веќе немам парализи во сон :inlove: сега сум сигурна дека демонски ентитети се во прашање.

На IvvaNeo и Лејди Гага им се допаѓа ова.
  6. autumn leaves

autumn leaves Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2025
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    156
    Сонував како носи пентаграм на ланче и на маицата имаше огромен пентаграм :rofl:

7. Cherrylady90

Cherrylady90 Активен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2024
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    89
    Сонував како помала сива и лигава змија ми скокна и ми се обвитка околу дланката,силно ме стегаше и ме касна,и ги гледав острите заби,кога ме касна вилицата и остана закочена во мојава дланка.Барав помош и некој да ме однесе во болница но никој од блиските ко да не ме сфаќаше сериозно,си ја гледав дланката како ми отекува и после некое време ко сама да се ослободив од змијата и си го гледав угризот црвено сив и отечен.Како би го протолкувале сонот?

8. martina4

martina4 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    198
    Што значи сонот некој да ми го протолкува.
    На сон бившиот маж ми дава прстен со камен.
    И доѓа жена и ми го зема каменот од прстенот но само каменот ,прстенот останува на мојата рака.

9. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    433
    Лелее мојот колку беше апсурд:rofl:

Сонував како мојот прв братучед затруднел и родил, а детето на сонот го немаше:Dи после за секс зборевме некои глупости. Што би можело ова да значи? Притоа јас не сум во добри односи со него нез зошто го сонував|(

10. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2022
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    483
    Пред некоја недела/две сонував дека легнувам во кревет со еден пар маж и жена на кои не му ги видов лицата, денес научив дека сум пишувала на социјални мрежи со зафатен човек

11. Mcrae

Mcrae Активен член

Се зачлени на:
    26 декември 2024
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    13
    Кога веќе така можеш да предвидиш некој работи дај на мене предвиди ми кај да барам закопано злато :rofl:

12. Корнелија

Корнелија Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    1.121
    Сон шо сигурно е порака, и поради тоа сум вознемирена ;(

Сонував како сум била на улица, пред куќа, со луѓе шо сме растеле заедно, сега со децата плус. Едно од детето сакаше вода, а јас сум наполнила од улицата, на самиот пат течеше вода. Водата беше чиста, реков ај да не му ја дадеме на детето таа вода од патот, се понудив да наполнам од дома. Се качив на горниот спрат од куќата(таму живееше баба ми, Бог да ја прости, почина пред неколку месеци и ова е прв пат да ја сонувам) влегов во дневната, ја видов баба ми легната на кревет завртена со грб, спие. Ја покрив а таа се разбуди и како што си знаеше кога беше жива да ми речи, сине кај си, оти ич не идиш да ме видиш? Не се сеќавам што сум му одговорила, само знам дека му кажав дека сум дошла да наполнам вода, па отидов во кујната. Водата беше матна, како со кал. Му кажав на баба ми декс водата е матна, не се сеќавам друго што сме зборувале, ама знам дека некомку пати ме праша, зошто не сум одела да ја видам. Знам на крај во сонот си реков, па сигурно на дете нема да му дадам да пие ваква вода, подобро нека ја пие водата од патот што течи.

Претежок сон, за мене. Некој да го протумачи :?:

13. st-el

st-el Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    808
    Допаѓања:
    5.520
    Оди на гробот на баба ти и запали ѝ свеќа.

На IvvaNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Корнелија

Корнелија Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    1.121
    Ех да ми беше поблиску... ќе отидам во црква.

15. Liaa

Liaa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Неколку пати сонувам дека спремам свадба и се нешто фали и се брза, како дека ќе дојдат сватовите а ништо не е спремно, и сонот прекинува кога доаѓаат или кога се стига до црква и потоа се будам. Да напоменам дека во сонот дечко ми е младоженецот.
    Дали може да се протолкува некако?

16. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2022
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    483
    Јас па многу пати сум сонувала како треба да тргнам на некој пат ама задоцнувам, се спремам набрзина па паники, па автобус ми заминал ... во таа смисла како твојот сон само што ти спремаш свадба
    Не знам инаку да го протолкувам овај сон

Последна измена: 21 мај 2025