Луѓе помагајте сонував сон во кој осетив многу страв кроз балкон ми влезе млада девојка околу 20-21 година висока со црна коса во репче облечена во црно ми дала црна бунда и ланче црно со црн крст и си отишла и како во сонот да осетив непријатели некоја намештаљка за ми направат зло некои луѓе било се тоа ако има некој да знае што би можело да значи се ова само што дремнав едвај 2 часа и се пробудив во страв неможам да спијам мртва уморна сум но сонот ме крена и паника ме фаќа
Кажете ми што значи сонов. Многу високи скали сум се симнувала надоле и на втората сум паднала се вртам лево и ја гледам другарка ми со маж и скоро се качиле до горе и и викам да ми помогне да станам а таа не ми помогнала избегнала одговор.
Ноќеска сонував многу чуден сон. Пред мене плав слон, ама многу голем - 1000 тони. А до него имаше отворен ќеса со многу пари, околу 200 милиони долари. И до нив некаква бела смеса. Што може ова да значи?
Дека ќе го сретнеш Боки 13, облечен во бело со Луj Витон чантата во рака полна со кеш и ќе ти понуди соработка да бидеш на местото на Кичеец
Еј ај кажете некој што значи ова. Вчера сонував како дома брат ми дошол со некој негов другар што не го познавам и тој украде од фрижидерот 3 јајца (3ца сме во семејството иначе не знам дали има врска некоја) и јас почнувам да викам зошто ги украде јајцата и се чудам како моиве немаат никаква реакција и излегов надвор да го бркам и да прашувам зошто ги украл и тој ми изваде нож и ме избоде
И јас сонував пред некој ден нешто слично. Човек во Црна мантија и капуљача држи нож во раката и избоде некоја жена, што би можело ова да значи?