Еден колега кој по некоја „случајност“ го сретнав утрово и направивме бош-муабет (со типов едно Здраво. Што правиш? имам и напоменувам дека не гаам НИКАКВИ чувства према него) во сонов фати да ми се пушта и ми се чини на крај ме викна да излеземе, не сум сигурна баш.
сонував се пораѓав на бокс качена а до мене друга жена се пораѓа исто така...еден кадар од сонот беше како кклешти некој да држеше крвави двете вриштевме од болка ама не видов да роди никоја од нас а таа баш до мене ....би знаел некој што значи тоа?позз
Кога јас се сонував трудна, баба ми ми кажа дека бремена жена значело тешкотии некои, а ако сонуваш како бремена жена раѓа, дека ќе ги решиш проблемите.. Lylaby, ako не си можела да родиш, логично според ова што го знам, е дека потешко ќе се ослободиш од некои тешкотии.. клештите со крв не би знаела да ги протолкувам... Така мислам јас, ако некој друг знае нешто повеќе, нека пише
Сонував како со маж ми сме се сексале кај моите дома во дневна, а брат ми бил во другата соба. Дошол тој и не фатил во непријатна положба ( со мажето голи ко од мајка родени и плус поза 69). Ништо не рекол брат ми, само сме го испратиле да оди пак во другата соба. Енибади ?
GOLOTINJA Ako ste vi goli - žalost, sramota, veliki gubici i siromaštvo. Ako ste goli u društvu - propasti će vam planovi. Vidjeti gole ljude - doći će vam neiskreni rođaci. Goli muškarac - glas o smrti. Gola žena - uspjeh i dobitak. (www.sanjarica.aureldesign.com) Seks u snovima Ono što nam nije dopušteno ili moguće na javi, kompenziramo u snu. Način namirenja jakih želja ili strasti. Golotinja Ako sanjate da ste goli - očekuje vas siromaštvo; ako sanjate da ste goli u društvu - možete očekivati da vam propadnu planovi; ako sanjate gole ljude - doći će vam neiskreni rođaci. (www.zenskikutak.hr)
фала мандаррина ,знаев дека е тежина ама мн симптоматичен беше моментот пошто се пораѓав во друштво....се надевам нема да е страшна тешкотија позз
Мислам дека трудната девојка до тебе нема врска со твојата тежина... Јас би го протолкувала тоа како утеха, дека не си сама во проблемите кои хипотетички речено, ги имаш. А што е со мојов сон денес... пред некој ден кецови на горна вилица си вадам, денес сонувам како некој рандом мачор сакаше да се пари со една мачка, ама она мјаукаше (дека не сака веројатно) и му избега! хахахаха
Дечко ми има ланец со крст кој си го носи секогаш.Ноќеска сонував како падна ланецот,пропаѓаше некаде а јас не успеав да го фатам. Дали има некое знање сонов?Што би можело да значи,ако некој знае да ми каже.Благодарам
Сонував како по еден пат одиме јас и мојата најдобра другарка и уште две другарки ама така само на здраво сме со едната се сретнавме дента во парк а со другата на излавање. И одиме по тој пат а тој пат не постои никаде а се него го сонувам незнам зошто. И сега влегуваме во еден маркет и јас и едната од девојчињата си земаме желе(а велат желе на свадба се почастува ако се пости) и одеднаш маркетот станува свадба (значи ресторант) и тоа на мојата најдобра другарка со еден нејзин бифши ама таа многу го мрази ич не го сака незнам зошто со него. И седевме на свадбата, јас не играв само се смеев. И одеднаш е пак маркет а на каса е келнерката од кафичот вечерта кај бевме И си го наплативме тоа што земавме и излеговме од продавницата и цело време се расправјаме да излегуваме час јас сакам а они сите 3 не саакат и ајде нема тие три си отидоа а јас бев на главниот булевар и чекам превоз. И ми застанува еден автобус ама празен со возач само. И јас се качувам ама премногу запалена. И му кажувам улица кај да ме носи, а тој ме носи некаде во некоа шума и сега тој сака да ме силува, ама не му доаѓа како силување затоа што и јас сакам, премногу сум напалена цело време се надевам дека нема да ме однесе дома, туку на друго место, и тој почнува да ме фаќа таму долу а јас уживав како се навистина да беше се осеќав, и наеднаш рипнав од кревет. Дури немисе веруваше дека е сон. Да не знаете барем едно нешто од овој сон што значи? Ќе ви бидам благодарна ако ми кажете
Што значи да сонуваш некој да ти изрази чуства(љубовни) Нешто како Спојлер Те сакам повеќе од пријател и што значи на сон некој да ти каже да пушиш пури Спојлер незнам дали така се викаше ама мислам пури се викаше
Ако некому изјавувате љубов-партнерот што го сакате не ви е наклонет. Ако некој вам ви изјавува љубов-разочарување.
Ако бил златен тоа значи дека ќе направи нешто за да се посомневаш во него и да ја изгуби твојата доверба... а ако не е златен,значи-веселба
Сонував како стојам пред огледало и се огледувам а до мене стои сестра ми,и јас онака се чудам поради тоа во што сум била облечена, црно припиено тесно фустанче и бело сако и сум се чудела за дека сум се спремила така убаво ...што значи ова може некој да ми каже
Сонував дека си ги мијам нозете со ладна вода, но само од колениците надоле хихих знае некој што значи ова заплакнување ?
Постојано го сонувам бившиот дечко како ме моли да се смириме а јас го одбивам. Ваквите сништа се многу чести во последно време, а воопшто не мислам на него (па ми се увртело во глава дека ми прави некакви ,,црни,, магии - иако не верувам во такви работи) Што би можело тоа да значи, навистина не ми е јасно.
Сигурно немаш расчистено со своето минато во целост па ти се мотаат некои мисли околу тоа . Можеби си се сеитла на некои заеднички моменти пред да заспиеш ..
Раскинавме пред две години и минатото е расчистено, но сега колку повеќе размислувам за сонот, толку сум поубедена дека без потреба барам причина за се. Фала за мислењето, поздрав.