Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    а мојот сон ќе го протолкува некој :sweat:

2. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Пуканје и пистоли се брзи вести гласови или озборување

3. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    да сонуваш трудница значи некои непријатности,ама кога веќе бебето и било мртво би требало да значи дека ќе ти исчезнат некои непријатности :?: толку можам,незнам дали ти помогнав :doh:

4. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Сонував како бев на фризер и си ја шишав косата.Имам долга коса,и ми скратија од рамињата малку пократко :( Прво се натажив,и фризерката ме праша вака ли?И реков па не сакав до толку ама ајде сеа што.Така наеднаш КРЦ и оп рамно влакно фризура кратка. :)

5. BlackXSs

BlackXSs Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    20
    А јас сонував како на подарок сум добила злато,2 пара обетки и еден привезок,од кои требаше да одберам 1 пар обетки и привезокот.Потоа сонував како се подготвувам за излегување и ставив големи црвени обетки,но не ми се допаѓаа и барав едни други,помали,но не можев да ги најдам.Имаат ли некакво значење соновиве? :?: :?:

6. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сонував како еден другар сакал да ми го извади окото, не на сила туки демек според него сум имала проблем и ако не ми го извади ке сум имала мн други проблеми, абе без врска...

7. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Девојки, пак го сонував истиот сон. :( Да не се случува нешто лошо со мене? Што значи крв да сонуваш? :^) :(

8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.980
    Допаѓања:
    4.755
    Своја крв- ќе ви ги платат долговите. Туѓа крв- заработувачка;може да значи и опасност..Црвена крв- ви престои радосен настан. Разлеана крв- непријатности.

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    јас сонував дека и јас и другарка ми сме биле истовремено трудни, она се породи а јас не т.е. се разбудив

и после сонував колачи со јагоди ама ненормално многу јагоди
    што би значело ова??? :) :?:

10. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

бременост е тегоба, мака, потешкотија, товар, па бидејќи ти кажале да одиш понатаму, а не си се породила, тоа значи уште долго време ќе го носиш тој товар, жената нема некое значење за тебе, освен ако е некоја позната за тебе важна личност, тогаш би значело за неа, ослободување од маките, но како сватив дека не ти е позната нема никакво значење.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    епа бременост е товар, тешкотија која ја имате и двете, но другарка ти предвреме од неа ќе се ослобди, а ти нешто подоцна.

за јагоди секаде среќавам позитивни толкувања, најчесто поврзани за љубовта, зрели јагоди се оствараување на љубовни желби, а торта и колачи се веселба, прослава. епа сега сврзи ја приказната. :wasntme:

12. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    најверојатно се тоа твоите фобии кои те прогонуваат или некоја потисната траума.

евентуално се работи за некоја тешка ситуација во која се наоѓаш и те потиснува, исцрпува...

13. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    сонувава последен пат како некое машко ми ја трга раката демек да играм со него во некоја дискотека :) :D или кафич, и слушам музика во тој момент... :D

14. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968

ке ти се скратат некои маки или тежина што ја имаш.

15. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Девојки имате ли забележано дека кога е полна месечина се сонуваат ужасни сонови...цело време го сонувам татко ми дека е жив,по дома сме,нормално функционира све,кога ќе се разбудам се осеќам среќно и си велам-еј имам татко ;( целата среќна ,а потоа ете ја реалноста ;( дали има значење ваквиот сон,ајде некој што знае повеќе нека ми пиши :doh:

16. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Што значи да сонуваш да сакаш да го дадеш твојот телефон(моблен) на некој и одиш во именикот и имаш само еден број :?:
    И што значи да сонуваш многу кучиња :?: да не можеш да ја поминеш улицата од нив :?: Едното беше големо бело а другите не се сеќавам :worried:

17. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    Zдраво на сите :) сајтов го разгледувам секојдневно ама до сега никогаш не сум се активирала на форум..па ги разгледував темите и одлучив да се приклучам во дискусијава за соновите :) баш пред некој ден, сонував како влегувам во некоја просторија со многу луѓе, бев во долг црвен свечен фустан (да не речам балски :D ама некако бев превисока за та просторија, морав да се подгрбавам за да не се удирам во таванот, а сите други најнормално одеа низ таа соба и немаа таков проблем :) дали некој знае сто би можело тоа да значи?

18. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    можеби сакаш некого да запознаеш, а кучиња значат верност, добри пријатели.

19. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    за црвен фустан знам дека е многу убаво, значи среќа во љубовта, а црвена боја обично се толкува како победа.

за другиот дел не знам, но мислам висината значи дека далеку ќе стигнеш, ќе бидеш горда нешто.

20. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    фала многу за толкувањето interesna :) поздрав :)