Еден месец скоро сонував како плачам нон стоп и тоа солзи како петлици големи исто како вода да ми тече од очите, тоа се случуваше секоја вечер во тек на еден месец, често го сонував и дечко ми до мене а јас плачам или па на телефон правиме муабет и јас почнувам да пплачам и му спуштам веднаш .... и после тоа кога ќе станев бев преплашен, а плачење колку што знам не знам дали е точно било дека ќе сум се радувала
Јас имам слушнато дека да плачеш е голема среќа. А оваа среќа ве вкључува тебе и дечко ти очигледно, нешто убаво ќе ви се случи.
Ajde da mi kazete sto mi znaci sonot! Se soniv so tetovaza na grbot,na levata pleska sum imala istetovirano sina zvezda!mnooogu bese ubava i mnogu ubavo mi stoese ako znae nekoj da mi kaze sto znaci?sabajleto mu kazav na decko mi sto znaci,samo mi se iznasmea Sega na strana,mnogu bev vozbudena od sonot,pa ako moze nekoj da mi go protolkuva? Fala
Мила-сонот не се раскажува на друг-до после пладне,бидејќи се вели дека *нема да се оствари*... а да сонуваш дека имаш тетоважа-прочитав на нет дека имаш желба да бидеш уникатна и различна од сите други... :roll:
Сонував змии. :? Едната беше кобра и ја нападна другарка ми кога се симнувавме за да влеземе во подрум по скали.Како сме стигнале до таму незнам ни јас.Змиите беа кратки.Кога ја нападна другарка ми почнав да викам : Бегај кобра ! Истрча надоле,а потоа дојде друга кон мене.Другата беше кафена со мала глава како на куче :? Ја видов и се уплашив,ја мавнав со ранецот и веднаш оттрчав кај стрина ми внатре.Кога и кажав таа излезе и пробуваше да ја утепа.Потоа ја набљудував,а кога си отиде отидов дома :? :? Многу сум исплашена ве молам помагајте и лошо да е барем да знам :?
Zmii na son znam deka se dusmani!Pazi da ne ve skara nekoj so drugarka ti!Cuvajte se od razni provokacii,ogovaranja,netocni informacii... Sonot e znak za nesto sto moze da se sluci,treba da vnimavas samo da ne dojde do toa!
Sonuvav macka ( mojata) kako celo vreme mi vleguva vo soba i nemozam da ja izbrkam, i posle kako se pojavuva uste edna ista takva i nea isto ja brkam ama nemozam... znae nekoj sto znaci da sonuvas macki? isto taka sonuvav kako mi umira drugarka... imam slusnato deka toa vo realnosta e dobro, deka i go podobruvam zivotot..?
Фала многу Мила. Сепак уште ме плаши.На нет читав дека да напаѓаш змија значи болест или смрт :? А дедо ми е во болница... многу се исплашив :? :?
Ne se sekiraj...i jas ednas sonuvav edna golema bela zmija mi lezese pokraj nozete i sakase da me kasne i od mnogu sto se uplasiv skoknav vo sonot i se razbudiv cela stutkana-begav od zmijata,a bas toj period mi bese tezok,mnogu licemerie imase okolu mene,me izneveri edna od podobrite prijatelki,taka da...vnimavaj nekoja glupaca da ne ti go rasipe drugarstvoto!
знае ли некој што значи чизми да сонуваш или чевли,сонувам веќе подолго време само чевли а пред некој ден чизми гледав ги пробував во салон ......
ноќеска и јас сонував како пробувам чизми и баш си најдов какви што си барав знам бев задоволна и реков ке ги земам и тоа сега значело дечко??нема врска..
Ех и јас имам чудни соништа...Многу често ми се случува да сонувам како имам сексуален однос со девојка ....А имам дечко!....ама ептен многу уживам со девојкава која и да е во сонов.....Порано сум имала искуство со девојки...и што ке да ми е ....пак да не треба да си продолжам со девојки???Ако некој знае нека ми каже...Благодаримеее :?
Ноќеска сонував дека дедо ми починал.Кога влегов во собата сите плачеа и баба ми ми кажа. Јас почнав да се смеам и пеев :? како да не се случило ништо.Потоа дошло едно момче на гости а јас сум стоела на страна и сум се срамела а тој ме гледал и молчел.Потоа сме отишле на натпревар и сите седеле само ние стоевме и кога прашав зошто стоиме ми одговорија дека трибините во предходната сала се срушиле и за да не дојде до истото стоиме... понатака не се сеќавам. Чувствувам дека нешто лошо ќе се случи... :? :? :?
Не сум некоја толкувачка, ама тоа што сите плачеле значи радост, а тоа што дедо ти починал - му се продолжува животот.
Хипи Дај Боже да значи така... читав јас и на нет така пишуваше,ама сабајлево му се слоши и пак е во болница :? :?
fallenangel, ne se sekiraj,jas sekogas,ama sekogas sonuvam nesto sto mi e aktuleno vo zivotot,nesto za koe sum pravela muabet,ili sum go mislela prethodniot den,vo bilo kakva varijanta vo sonot.a toa sto tvojot son znaci ubavo,uste poveke treba da te raduva
lele..a jas nokeska od pusti sonista..nesto bezveze sonuvav i dva pati koga mu ja viknav ..tatko mi odma izreagira i vikna po mene..stana da vidi sto mi e..go isplasiv