Другарка ми ме сонувала како јас сум и кажувала дека ќе правам свадба и плус сум кажала со кој ќе се мажам?
фала.. сега видов дека си ми вратила на постот, секоја чест погодено утре ме чека огроооооомна кавга со моментално мојата најголема непријателка и да речеме најдобрата пријателка... ќе паднат тешки зборови
Јас колку што знам да сонуваш невеста значи дека ке основаш семејство, а ако имаш веќе семејство дека со тоа семејство ке живееш долго и среќно. Тоа значи дека те чека некоја опасност. Да сонуваш погреб значи големи трошоци за неважни работи. А ако сонуваш туѓи куѓи значи дека некој ке те излаже и дека тоа многу ке те повреди. А шарените соби значат дека ке се случи нешто што ке те направи да се гордееш на себе.
што значи да сонуваш глушец. Сум сонувала како еден голем ме каснал за нога, а после него дошол еден помал од него сум се одбранила.
Ако сонуваш глушец значи дека имаш некои грижи.Ако бркаш глувци - залудни ти се надежите за добивка. Ако сонуваш бел глушец-добро ќе се омажиш
Сонував како крадам штикли се разочарав кога станав од спиење а ми ги нема штиклите џабе с епрепотив криејки ги,во сонот )
Леле луѓеее сомував како во мојата куќа поставуваа парно , а пред тоа ме бркаше еден страшен стар човек и му избегав и за да стигнам до дома се качував по еден рид и трчајќи поминав покрај еден манастир што го имам сонувано и предходно ??? да ми протумаши некој ?
да да се оствари!!! иако не верував во сонови и сл работи изгледа има нешто. па да видиме што ќе биде наредно...домино се обраќам пак кај тебе, ништо без тебе не правиме
Сонувам да но ретко кога се сеќавам што точно сум сонувала.Најчесто сонувам некои личности кои ги знам но ни на крај памет не ми се и кога ке ги видам на фб или некаде тогаш се сеќавам дека сум ги сонувала вечерта.А иначе многу често сонувам змии додуша во последно време не но порано сонував како дворот ми е полн со змии а знам дека тоа значи душмани.
A da sonuvas kako jades torta i toa tortata bila vo nekoja dupka od kaldrma....i potoa orasi koi mi gi dala edna zena sto ja poznavam? sto znaci?
1. Пред влезната врата бев и си облекував едни штикли, ама баш такви што сакам. И си велев ех да ги имам овие.. 2. Пред можеби еден месец сонунвав како одам по една многу стрмна улица. Некаде на пола пат сретнав еден човек облечен во бело кој почна да ми вели да не одам нагоре бидејки е премногу тешко и бесцелно, но јас не го слушав и си продолжив. Пред некој ден отворив една страна ( http://www.thisman.org/ ) и уплах добив кога го видов истиот човек..
пред некој ден сонував како од очите ми тече крв. Не течеше како солзи што течат. но кога ќе ги избришев очите со рака на раката ми остануваше крв. Знае некој што е ова??