не да сакам...хахах,обожавам ама кога ќе почне да ме боли устата од солта... поѕдрави и бакнежи до сите вас
Обожовам сончоглед! Го јадам премногу. Ама од таа солта после како ме болит устата,како да ме искасал некој
Заразаааа... чиста зараза е сончогледот ама не се може без него! Многу често јадам сончоглед и преубав ми е посебно белиот затоа што е покрупен.
Зараза и тоа ГОЛЕМАА. Кога ќе почнеш да грицкаш и грицкаш и грицкаш и нема застанување веќе хахаа. Ама после устата ренде ми ја прави
Во маркет место да побарам излупен сончоглед ,јас си прашав дали имате изгрицкан сончголед ,Па уште се чудам што се смее под брк продавачката
јас сум прав зависник од сончоглед...го конзумирам секој ден и тоа во огромни количини( 300-400 грама).Не мозам да замислам да гледам телевизија а да нема до мене сончоглед.
Моментално грицкам сончоглед. А понекогаш купувам и излупен. Ама со тој немаш занимација. А вака..се занимаваш и лупиш.
Обожавам сончоглед , занимација најмногу за зимата кога цел ден си дома , па мора да си најдам занимација.Сега за сега најубав ми е црниот така соленн ... мф мфф... за мерак