Spoiler Мислам дека нема ваква тема..Ако има се знае..клуч Од сите сонови кој е тој сон или може да се повеќе кој би сакале да ви стане/ат реалност??? Јас пред некој ден сонував како сум живеела во ГОЛЕЕЕМО куќиште и сум имала голем базен и ми дошле пријателки и пријатели...Сме пиеле ладно несче и сладолед...После се тоа сме отишле во теретаната која сум ја имала во мојата куќа со еден личен тренер кој ни покажувал вежби...Ептен било забавно..Ех тој сон колку сакам да ми стане реалност (Ептен сум скромничка зар не) ... Кој е вашиот сон кој би посакале да ви стане реалност
Најголееем сон ми е да бидаам со него.. МИЛИОН пати го имам сонувано на сите можни на4ини.. СЕГА ТОЈ МИ Е ЕДИНСТВЕН СОН НЕИСПОЛНЕТ
Јас имам милиони сонови, некои сакам некои не, да ми станат реалност. Но сонот кој непрестајно ме следи е едноставен и многу пристоен... Содржи неколку делови, еве ги: 1. Го прошетав целиот свет 2. Купив куќа на Хаваите 3. Се омажив за светски Милионер 4. Кој инаку беше 5. Секој ден бев на Shopping! 6. И баш кога требаше да одиме на прошетка под Тихиот Океан 7. Јас се разбудив Кутрата јас, можам само да сонувам...
Девојчиња, еден ден ќе сфатите дека среќата не е ни во палата, базен, теретана, ни во милионерот, туку во малите нешта, љубовта, здравјето и пријателите. Како и да е, убаво е да се сонува
ухх па им доста сонови кој сакам да ми се остварат, еве еден ќе издвојам Конеечно сум почнала да живеам како што јас сакам, сум имала стан мал ама убаво уреден, работа, го имав него и две мали сонца кои трчкаа низ станот и беа многу немирни ете овој сон би го издвоила кој сакам да ми се исполни, можеби еден ден ќе биде и тоа зар не
Иако мене ми е јасно која е целта на темата, очигледно нема да оди натаму, туку се сведува на тоа што сакате да ви се оствари во животот, а такви теми веќе има, па оваа за да не се дуплира оди во канта. opsti-diskusii/neostvarena-zelba-t2330/ forum.femina.mk/kafe-muabeti/da-imam-magicno-stapce-t8641/