Одамна размислував за темава, ама не знаев во која категорија да ја ставам, па ја ставив овде. Девојки сте се запрашале ли некогаш што ако за нашите проблеми и дилеми добиваме совети баш од TAA која не можеме ни да ја смислиме и која ни се вмешала во врска или можеби ја расипала врската. Женски сме знам и треба да се дружиме (I believe in women power) ама сигурна сум дека секоја од вас има по некоја таква на која би и го "загорчиле" животот поради тоа што ве повредила. Или во уште полош случај она бара совети од вас како да си го добие тој што го сака, а истовремено ја брука и плука девојка му (која во случајов сте вие) Кои би биле вашите размислувања?
LELEEEEE MALI SE SHANSITE NO MOZNO E.....ZASO JA OTVORI TEMAVA!! HIHIHIHIHI ZAMISLI SI GO TOA~~AMA NE MOZAM NI DA ZAMISLAM
Френдица Ќе ги замолам администраторите да реагираат на насловов на темата. Инаку, затоа и си сакам што е анонимно. Тука се е можно
Замислете и давате совет да се умеша во врската, да се избори за тоj што го сака, а уствари тоа е вашата врска и тој е вашиот дечко
Не сум помислила на тоа , а и кога ќе ми текне нема некоја девојка со која сум се скарала толку многу па да сме сопернички сега
претходно немам помислено на такво нешто ама сега мислам дека повеќето членки од форумов ќе се замислиме не сакам да помислам дека некоја ќе добие совет од мене затоа како да ми го освои или да ме скара со дечко ми
Па во врската и не ми се меша некоја .. трета особа . Барем за сега . Доколку се појави и ја има некогаш на форумов , и ако ја дознаам во иднина .. Еве ја користам оваа прилика да и кажам после да се пази од мене Нема да го викам јас вујче
Еве веднаш се поправам, не е френдица, туку пријателка Сепак треба да си го почитуваме јазикот наш насушен, ако добро ја сфатив твојата забелешка rainbow Инаку сум имала едно такво искуство на фб со една познаничка "пријателка" на мене и на мојот бивши која наводно воопшто не сакше да се меша во врска а таа и другарка и ставаа слики од неа и мојот бивши и си пишуваа срциња под нив.Тоа е и една од пришините што денес немам фб профил, затоа што има секакви привидно "фини" створења со разни задни намери.
.....хммм ...се надевам дека нема да налетам на таков проблем јас да давам совет како пријател ...а всушност тоа да е некоја моја соперничка...иако сеуште немам дечко...
Ииии..одли~на е темава,не сум размислувала досега во тој правец...а баш би било интересно и двете да сме тука и да си делиме совети..хахаха..баш ме насмеја..
Е стварно ме погоди со темава. Јас по природа сум си зборлеста и свашта дрндам, не дека и за неа немам шлапано по форумов... Имам и тоа се до точка како што рекла И баш си мислев, викам претерувам со тоа мое дрндање, што ако ја има на форумов?!
хахаа јас ја препознав мојата соперничка на форумов,знам како и е никот,случајно ја открив,некои работи се совпаднаа ама не е активна,само неколку мислења има..
Ако препознаам некоја (иако немам соперничка), или јас сум нечија и ме препознае некој, ве молам ЛП веднаш, да одиме на едно пријателско кафенце!
Стела, друг пат постот не го пишувај целиот во боја или италик. Тие опции служат за потенцирање на нешто. Во однос на темава... тука е, да. Ама не е активна членка. Не ни мора да биде. Таа веднаш ќе ме препознае по никот...
е оваа мојава не е ич активна,штета ќе беше забавно да и ги читам мислењата,па може и за мене нешто ќе кажеше