Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Соперничката како можна пријателка на форумов

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од stella83, 14 јули 2010.

1. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    :lol: :lol: :lol: pogodena mi e temata! inaku moja sopernicka e zacleneta na forumot no ne e aktivna! nema nitu eden post napisano, a bas bi sakala da vidam sto ima da kaza.... dodusa,i ne mi e bas sopernicka, ima pominato 3 noki so mojto decko pred jas da se zapoznaam so nego i ete ja sega 6 godini (kolku sto otprilika trae mojata vrska) place kaj sto ke stigne deka jas sum i go ukrala! :rofl: :rofl: :rofl:
    kako i da... mislam deka ke mi bide zabavno ako zapocne da pisuva na forumot! ;)

На Spell му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    76
    Прашањето што го постави е сосем ок. ;) Воопшто не помислив на тоа како завршила твојата врска.

3. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    А како забележа дека е баш таа девојка или некој ти кажа??
    Ми направивте да мислам дека сепак неможеме да останеме анонимни, иако немам ништо посебно пишувано :lol:
    Параноја :o :o :?:

4. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    76
    Јас со мојата школска според некои детаљи... и накрај си признавме. А немора да значи дека е баш таа личност :)

5. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    od fb doznav...potocno gi povrzav rabotite! vidov deka stanala obozavatelka na femina stranicava! posle 15 minuti se registrirala na forumot so korisnicko ime koe otkriva mnogu poveke od potrebnoto! :lol: i plus uste nekolku sitnici (koi ne se interesni da gi otkrivam) mi pomognaa da si utvrduvam deka stanuva zbir za mojata mila sopernicka! za zal, dzabe utvrdiv deka e ona bidejki ne e aktivna :doh:

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Јас се сложувам со тања6 дека некој можеби се претставува онаков каков што сака да биде. И баш затоа што е така. Имам присуствувано на друга форум-собиранка и мислењата што ги имав за ликовите од форумот излегоа сосема спротивни. А и после постот што го напишав во најдобар секс досега, верувам дека ќе останам анонимна :D

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol: леле си направив филм....во ваква ситуација што би правела.... :rofl:
    земав да ги анализирам постовите на поактивниве форумџики, има неколку слични на луѓе што ги знам, ама не се софпаѓа се....па најверојатно не се тие :D
    имав една соперничка пред една година....ама и го поклонив дечкото зошто некако не ми беше по ќеф 8)
    и да е тука гајле ми е.... :P
    а за пријатели или познаници 100% има некои, но штом не сум ги познала значи не се активни... :^)
    само на 2 поблиски другарки им имам кажано дека пишувам овде...и да не им кажев ќе ме познаеа затоа што постивите што ги пишувам се реални, не си правам филмчиња....па добро ме познаваат и ќе ме препознаеа :)

8. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Немам соперничка така да нема проблеми :lol: :lol: :lol:

9. Loly5

Loly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    7
    Таа е крива... Ми го украла...Ќе ми го украде....
    Ова се едни од фразите што најмногу ме нервираат кога се работи за пропадната врска или брак.
    Мене не ми е јасно што некои подразбираат за дечко или сопруг... дека е предмет???? Па туку така некој може да го украде од дома или да растури нешто...
    Јас лично да имам соперничка за вакви работи, и да успее во нејзините намери ќе и кажам само ФАЛА ТИ ДЕВОЈКО за тоа што ми ги отвори очите да знам со каков човек сум била, да знам да не се залажувам, да знам дека тој не ме ценел доволно, да знам барем со време.
    Ако не успее таа некоја X девојка во нејзините намери, а дечкото бил да речам "лесно скршлив", покасно ќе се појави некоја друга, а вие ќе патите повеќе зошто веќе сте изградиле доверба кон тој човек и поминало подолго време - полошо за вас.
    Како и да е, сепак ова е само мое мислење. За мене времето една од најважните работи што не се враќаат. Затоа и го ценам премногу.
    Поздрав до сите

10. Schmetterling

Schmetterling Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    17
    Баш така,Таа е најмалку крива во цела ситуација...јас очекувам верност од дечко ми а не од некоја си што не ја ни познавам( е сега ако ми е другарка или роднина на пр. тоа е веќе подруга ситуација)...никоја не може да го натера дечко ми со сила да оди со неа,тоа едноставно не може,значи сам си одлучил, колку толку му се сакало,таа не му вперила пиштол да оди со неа,нели? затоа да не се залажуваме дека некоја си ни го зела или смувала дечкото- It takes two to tango!!! во таква ситуација ја би го кривела него и само него,никој друг!

11. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Се сложувам со ова...на дечко ми и да му ја донесат најубавата манекенка ако ме сака нема да отиде со неа...никој нема да може да го натера со сила доколку тој несака...а ако веќе тоа се случило значи девојката не е за ништо крива...целата вина ја има машкото !

12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    малце ја забегавте темава...не е муабетот за соперничка општо....туку претпоставка дека некоја можна соперничка пишува овде и вие си комуницирате пријателски и и делите совети за тоа како да го фати дечкото.....(во најлош случај вашиот) :rofl: :rofl: :rofl:

13. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    тоа би било опасноооо ;(

14. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Ама размислите: што ако со таа што на овој форум најмногу се дружите ви е да речеме трн во окото а вие испаднете да бидете пријателки и да се сложувате? Според мене тоа би било супер, ќе добиеш нова пријателка

15. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    иИиииии... не би сакала... :angel:

16. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Штом ми е соперничка, значи или јас знам некои работи за неа, или таа знае некои работи за мене, па ќе ја препознам или ќе ме препознае по постовите.. Ќе ја избегавам. Не би сакала да ми се случи вакво нешто :lol:

17. fairytale

fairytale Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    24
    На таквите девојки не им давам некоја голема важност. Стотици пробале да ми го згорчат животот но јас сеуште нив ги сметам за воздух. Но има сепак нешто што ме иритира кај некои девојки. Најмногу ме нервира кога пробуваат да ме емитираат (во облека, однесување, музика..) за да го привлечат вниманието на дечко ми.. :worried: :x Не знам ни самата сеуште како се воздржувам а да не му речам..Ужасно ме нервираат. А ако ги има нив овде на форумов дефинитивно ќе сетев и ќе се каравме на секоја тема :P :)

18. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    е тоа да .. :^)

19. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Уште па да се договорат на кафе да одат да се запознаат....е тоа ќе биде веќе филм :lol: Иако минимални се шансите можно е

20. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.983
    :rofl: :rofl:
    Не,стварно. Смешна е претпоставката со некоја што цел живот ти е одбивна,да и делиш тука совети.
    Ама како што кажавте, се е можно.
    Иако јас секогаш го знам мојот одбивен карактер,во секои случаеви. :lol: