Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Соперничката како можна пријателка на форумов

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од stella83, 14 јули 2010.

1. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Интересно :lol: :lol: Ама, може па ќе се здружиме многу и ќе сфатиме дека џабе сме биле сопернички. Па двете ќе му ги удриме клоците на тој некој и ќе си се дружиме и приватно и тука на форумот. :)

2. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    OMG се надевам дека не :lol: соперничка немам, но може да биде некоја која ми е одбивна :P инаку досега не приметив некоја другарка, позната личност тука во форумот, но којзнае :?: , можеби некоја ме препознала мене, како и да е не ми е гајле :D

3. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    не би можело да има сопрничка на форумот за тоа што само јас и благица сме од неготино или едвај една две неактивни членки....дечко ми немал девојки од страна така да.......всушност имал од кочани и од гевгелија да да сега ми текна ај да видам кој девојки се од овде да се јават на рецепција...... :lol: се шалам!!!!

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Велешанки :call: Тука ли сте :D
    Ако има некоја велешанка (што не верувам затоа што мислам дека само јас сум активна и сед ејнџел поретко) нека пише овде да ги разгледаме можностите и опциите 8) 8)

5. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Хм па јас сум од Кочани, а и имав едно време дечко од Неготино :lol:

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ајде тепачка :D :D :D
    Се шалам, ама интересно излезе... Замислете само, а тука сте пријателки :lol:

7. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Се зезав за дечко, сакав да ја боцнам Анннни малку. Инаку од Кочани сум и имав едно време симпатија од таму, на братучед ми беше војнички, па така ми текна на него. :lol:

8. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    уф да ти кажам се змаислив си викам wtf.....стварно ме зезна за секунда ваква бев :o

9. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    мислам дека немам сопреничка ама никогаш не се знае.....на форумот ни имња не знаеме а не па лик на некоја од феминките....но никогаш не вели никогаш

10. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Не е темава за мене :D Не може да постои на форумов некоја пред мене ...Јас сум оргинал ...а се друго може да е бедна копиа :D ;) Е на ова мојот би кажал ... непостои друга како тебе ...луда си... ама таква те сакам само за мене :lol:Искрено кажано ......Ај се распишав многу од сабајле ...се смее позади мене 8)

11. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Додека не ја видов темава, не ми текна на тоа.
    Затоа пазам што зборувам од сега, и јас како Офспринг си дрдорам понекогаш и што треба и што не треба :lol: .

12. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Јас мислев дека нема никоја од тие што ме мразат на форумов.Ама пред некое време по постови,по ова-она сфатив дека има.И тоа ја знам која е,само не е толку активна.И сега внимавам по малку за да не ме фати дека сум јас и дека ја имам плукано на некои теми,кој ќе ја гледа кај што и чади главата после. :rofl: :rofl:

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Не да дрдорам, пред да ја видам темава во една друга тема имав напишано и што има зборувано она точно од збор до збор. Ако прочита одма ќе си се познае :D Затоа пазам сега, многу многу не ја спомнувам. Па и да ме познае, убавини, ќе си ја отерам на фин начин да се носи во бестрага :geek:

14. ivance5

ivance5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    201
    Кога ја видов темава, одма се замислив што-како имам пишувано, ги разгледав моите мислења....УУУУУФФФФ!!! Мнооогу за*бано би било тоа!!!

15. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    неам појма.Ако има некоја нека ми пише :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.288
    Па јас од овие причини немам сеуште никого додадено на фејсбук (овен Енца),да не откријам некоја што не треба...сакам да имам некои форумџики,но не се осудувам да им побарам име и презиме.

Како и да е,ако некоја мене ме препознала,ми е гајле.Може само да се нервира кога ќе ме чита.Порано,препознав една тука што не ја мирисам баш,по сите муабети таа беше,па дури и некои ситници што ги открила ми стана јасно за кого се работи,арно ама сфатив дека е многу попроста и ограничена од тоа што мислев.Сега веќе не е активна,до душа не и ни водам сметка,ама ја немам начекано оддамна.

17. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    леле стварнооо :D аууу страснооо :D ами замислете дознавате дека е "луда" и прави се за да биде со децко ви,а ја знаете само анонимно на фемина не знаете која е всушност...која да ја кичмите :D :D :D

18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Нема некоја личност што толку многу ме нервира или со која сум срчкана, па да ми биде страв да не ме чита на форумов.А воопшто секогаш кога пишувам внимавам на мојата дискреција, и не давам некои детални описи и случки. Ниту пак сум аднала некоја на фејсбук, ниту ќе аднам. Што се случува на форумов, тука е, нема кај да излезе. Барем јас тоа така го гледам, за да може да се направи разграничување на реалниот и виртуелниот свет.

19. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    :lol: изгледа јас сум во најкритична ситуација! Мојата соперничка која сеуште го сака дечко ми е зачленета на форумот ама не е активна! А јас се повеќе се навлекувам на форумот и си пишувам доста отворено! А доволно ке биде да ми го прочита името (пошто сите ме викат Мина) и да ми ги види годините и одма ќе и стане јасно која сум! А уствари и што ми е гајле!

20. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    Мина, можеш да си госмениш никот ;)