нема шанси за мојов случај ама сигурно сум дека постои и нешто такво... позитивно е тоа што не се знаеме, си помагаме едни со други без да знаеме кои сме. ако се знаеме нема да зборуваме тоа што навистина го мислиме.. па се ке се сведе на една игра еден против друг Едитирано од модератор! [mod-tekst:2wolaqks][/mod-tekst:2wolaqks]
А замислете ситуација ја советувате токму вашата драга соперничка за нејзиниот проблем со ни помалку ни повеќе туку,вашиот дечко или обратно.... Хах сум размислувала и на оваа тема но барем засега немам ништо сомнително што би ме навело дека некоја од форумџикиве ми е соперничката ин д риал лајф барем не оние што почесто ги читам...
За соперничка не сум размислувала поради тоа што нема многу луѓе во мојот живот со кои не сум во добри односи, но две другарки си препознав веќе на форумов Едната по сликата, другата по начинот на размислување, а и некои ситници што и се случуваа во животот. Тие најверојатно не знаат која сум, но мило ми е што имам позната личност на форумов. Најмногу ми е мило за таа другата бидејќи уште повеќе ми се подобри мислењето за неа
абе и да ја советувам и да не, нема шанси кај дечкото мој,оти сум подобра од неа во секоја смисла позз
темава ми створи параноја.... јас не сакам никој да чита, одма ќе ме познае... си се зачленив тука за никој да не ме знае и да си олеснам се што не можам да кажам, ма да колку што знам од другаркиве никој не е по форумите така да, не ни очекувам да ме сретнат, за соперничка, имам, само не ми мења дали чита или не, не ја ни сметам за соперничка, а ако ме познае она нека пише ЛП многу ми се пие кафе со неа... најпријателско кафе со искрен муабет, знам дека имаме многу да си кажеме
Една другарка прееска кога бевме на кафе ме поттикна да размислувам дека можеби е член на форумов Како и да е .. и да е мило ми е
Аууу,ма неее,јас мислам дека они не би можеле да општат на форум,имаат проблем со интелигенција девојките