Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Соседи

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 15 јуни 2010.

1. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    826
    Соседите катастрофи :tmi:
    Едниот позади, се тужиме нешто, дека малце не е при себе, сакал неговата куќа (висока е) да се гледала од незнам каде, и нас не тужи да не ја креваме заради тоа што нема потоа да му се гледа ..
    Будала работа..

И секако една, радио милева.. Прозорците сите имаат завеса, а на едниот завесата малце подтргната за да ги гледа луѓево.. И си знае во колку часот излгуваме и што не |(

2. aways

aways Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    660
    Над нас има едни :@ цело време нешто реновираат. Ајде една недела, две...постојано...прво туркаа некој ѕидови..сега ламинат клаваат...секој ден... не е потребен аларм ќе те разбудат околу 8 часот :devil:

3. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.463
    Допаѓања:
    33.410
    Јас си живеам во зграда...Соседи,хммм па...еднаш онака си лежев на кревето и си читнував нешто..по некое време тапани! :^)
    Бум-бам-бууум!Земјотрес од звукот на тапаните!Шо било работата?Си тренирало комшивчето над мене за на играорна со тапанчето...си велам да ти дојдам да те прекинам тапаните од ушите ми излегоа...ама не бе..прекина детето..ааа комшии арен си сега 8)
    Имам соседи шо се дерат на цел глас(викаат де) како на стадион да се,за децата дома да си ги приберат или нешто да купат од продавница...
    Аааа да не ги заборавам и овие...ќе дојди некаде крајот на јули месец и комшиите од втори спрат ќе варат зад зграда кочани кај гаражата..тогаш мирисот до кај мене стига и јас тррррчни долу и купи си кочан...хаа папај папај поточно кога ќе ги видат и другите одма по кочани да купат...Останатите соседи супер се... ;)
    За месец-два ќе се преселвам во друга зграда и ќе видиме какви соседи ќе имам :$

4. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    кај мене што нема во зградава,секакви видови на соседи-некои се ко ретардирани,господе простими,некои се нормални.............морам да ја издвојам една комшивка што мора се да види,се да знае и е оговарач невиден....кога слегува по скалите(живее на најгорниот спрат) и кога ќе ја сретнеме со другаркиве само слегува полека по скаливе и само се призагледува по нас кој што носи и што прави мора да види таа -.- .............па и муабет со неа немаме бидејќи синовите нејзини се глуперди невидени...бескичмењаци,тиквари,жмиглиња и се пто е најглупо!!! кога бев мала само ме задеваа и мене и брат ми и затоа кавги многу имаше со неа...а пак лани една комшивка се закара нешто со таа над неа што живее нешто вода капело долу кај нејзе в тераса и такви ми ти ствари и почнаа да викаат да се колнат пак оваа озгора и викаЧ до недела се што рече да ти се врати! со секира ке слезам ке те убијам!! ко пернати некои се дереа.....забегани :rofl: хаха

5. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    2.063
    Има некои супер а има некои.. |(
    Имавме едно тенко црево, убаво, можеш се да правиш со него. И баба ми пред некој месец го бараше цела ќуќа ја превртевме, и после тоа баба ми го видела под скали кај комшиите |( Толку да се.. :tmi:
    Има една соседка која со баба ми многу се дружат, инаку многу добра е жената секогаш ни помага, како помала секогаш ми даваше креди :D
    Има некои кои ти мислат се најдобро, а има некои кои секогаш гледаат што имате ново дома, што правите, што сте купиле :fubar:
    Има и една што ни ги дупеше топките, ако топката стапнеше во нејзиниот двор, одма ја дупеше :envy: Колку нови и убави топки завршиле со овој крај :tmi:
    Синоќа на улицата се собрале деца, играле жмурка, и се криеле кај нас во двор, и баба им искочи, кога им викна, абе децата чур да ги нема. И баба ми утрово гледа една влечка и нема :D
    Но, тоа ти се, какви и да се комшии ти се, нема други ;)

6. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Го молам господ да ми дај трпение, зашто ако ми дај сила.. :punch:

Па јас со комшиите баш и не комуницирам. Ми се чини за една година никнаа може едно 20тина хистерични "дечиња''. :^) Па она не се деца жими се.. да се пиштело од сабајле до вечер. Тие од една страна, па кучето на тие до нас, од друга. Лае на се живо и диво. Муабетот: тко овде не полуди, тај није нормалан. :x Па тука си ја имаме и типичната оговарачка, која исто така има едно мало хистерично кученце кое си го носи со неа коа иде на гости кај баба ми. |( Трпи ако можеш.

Единствено позитивно нешто е шо се доселија едни нови наспроти нас.. имаат згодни синчиња, не велам не. :D :geek:

7. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Моите соседи немаат ми направено некој проблем,барем до сега :D :x .Мојата соба има толку тенки ѕидови,што се се слуша.Едно утро,околу 9 часот,јас нормално спиев и наеднаш слушнав некои звуци ,некое трескање ,но продолжив да спиам,после неколку минути баам тресна нешто и звучеше како таванка :D :D и си велам леел што се случи,мајка ми да не се тепа со таванките :D :D .Преку ден ги слушам што зборуваат,ми пуштаат добри песни,а јас нив ги потресувам со мојот "боженствен" глас :D :D .

8. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Моите соседи се селски гулг...се знаат ама баш буквално знааат...и од мравка има да направат слон |(

9. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Имам претежно мирни соседи ... пу пу скраја да е ! Ми немаат правено проблеми до сега,а фала богу ни галама.Добро де,кога има некоја веселба мора малце ама повеќе од тоа не..следната година се селам па ке ви пишам за новите :wasntme:

10. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Супер се моите, повеќе знаат за мене отколку јас самата што знаам за мене. :rofl: :rofl:

11. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.613
    Допаѓања:
    40.099
    Моиве соседи баш се ок, додуша не дека многу комуницирам со нив само здраво за здраво. Имавме проблем со една изопачена старка, не тужеше ама ништо не доби секако :D .

12. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Имам соседи кои ми се мили, луѓе со добра душа и со нив нормално си комуницирам. Има и такви кои не ги сакам баш поради x причини, е таквите едностано не ги приметувам. Битно е не ми прават проблеми. Порано имаше едни бабички кои немаа друга работа па шпијунираа по цел ден и цела ноќ. Кој каде оди, кој што прави, кој кога се враќа. А сега изгледа им здосади или незнам што е работата. Остана само една таква ама баш ми е гајле за неа и таа полека, полека почна да се повлекува. :D

13. nirvanaholic

nirvanaholic Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    147
    Соседи ми се моите две најверни другарки. Многу е убаво, по цели денови сме заедно, се чекаме за во училиште, за излегување и многу е јако. :lol:

14. Victory15

Victory15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    161
    Имам добри соседи, сите се повозрасни и со семејства а оние што се приближно моја возраст се и мои роднини така да гајле си немам... 8)
    имам само една комшика за кои многу луѓе ми рекле дека е некаква маѓосула или бог знае што :?: ... а инаку фина е жената ама на моменти чудна... се некој глупи прашања ме прашува кога ќе поминам... ццц се надевам дека се измислици сите работи што ги слушнав за неа... скраја да е :worried:ilent:

15. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    ехх моите чудесно соседи се феномени едниве демек нешо културни ми глумат а коа ке ми дојдат гости се заковани у двор слушаат муабети до сабајле , другиве по цел ден се у двор имаат една снајкица за дома се дотеруе цело време , позади мене девојчето шо живее секој ден ме буди со тоа шо пее караоке а овие карши се стаени у некој филм ни јас не можам да им го разберам АМА :!: да не заборавам и јас сум нечиј сосед за мене којзнае шо причаат уствари знам шо би можело дека си неам контрола коа се деркам т.е објаснувам нешо по дома :$

16. Tea1233

Tea1233 Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2013
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Јас немам проблеми со соседите ,баш се фини :D

17. Eci0327

Eci0327 Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    17
    Mене соседите генерално ми е ОК освен тие што се залепени до нас све нешто им смета, све не им е погодено ама што да се прави мораме да се трпиме :@

18. LadyNitro

LadyNitro Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    31
    Мислам дека живеам во најсложната зграда :rofl: Немаме никакви проблеми, со оглед на тоа што сите се млади и по цел ден се надвор, доааѓаат капнати дома и мир у кучи :lol:

19. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Почекај уште малку кога ќе почнат да се размножуваат :D :D :D

20. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Живеам во зграда.
    Претпоставувате какви соседи имам,со оглед на тоа што повеќето имаат слободно време.
    Оговарачки невидени..се да видат,се да слушнат,да испитаат шо имаш јадено,ама имаш гости оп труп еве да видат кој дошол :?:
    Инаку секој си е приказна за себе.Ама тоа е ,прво гледа за нас,па после за него.