Да ли некој може да ми помогне односно да напише состави на овие теми: Печалбарството како мотив во македонските видови драми Мојот идол Благодарам однапред
Имам две прашања, па ќе ги ставам двете во една објава. 1. Многу сакам да читам и пишувам, па сакав да почнам со продавање есеи (за основно и средно). Дали знаете каде можам да најдам заинтересирани? 2. За сите оние што се на медицина на УКИМ- дали знаете каде можам да најдам електронски учебници за прва година? Или постари учебници, копии?
Женски, ако ви треба состав, есеј или нешто слично пишете ми ќе ви напишам. Ама не ден пред писмена бидејќи имам и јас обврски Сега мислам дека тешко е да продаваш бидејќи ретко купуваат состави, се има на нет. Јас исто пишувам ама не земам пари. Побарај кај некој што веќе завршиле
Кога некој го мрзи сам да седне и да си напише, не знам што сте вие да ми извините толку будали, бесплатно да им пишувате. Ако се толку неспособни да седнат да прочитаат лектира и да напишат состав, па нека си платат, а не да чекаат сѐ на готово и бесплатно.
А зошто да не им помогнеме? Јас имам слободно време да напишам состав на некој што ќе му помогнам. Сакам да помагам и не се согласувам со тебе. Некои немаат дарба за пишување, некои имаат, па зошто да не си помогнеме?!
Здраво женски, сакав да ве замолам некој ако има есеј за Демијан од Херман Хесе да ми прати, бидејќи утре правам писмена на 4 теми, а само оваа не стигнав да ја прочитам. Ако некој има навистина ќе му бидам мнооогу благодарен
Некој расположен што ја има прочитано "Странецот" од Албер Ками и знае да пишува писмени не е хитно но ќе може да ми пише во лп?
Здраво на сите. Ми треба состав на тема монструозноста на човековото однесување од СУДБИНАТА НА ЧОВЕКОТ. Доколку некој сака да ми помогне, а нема состав на таа тема, може да ми помогне само на тема судбината на човекот од Михаил Шолохов, или општо за животот за време на војна. Ви благодарам однапред.