Ми треба состав за.. ,,Јас сум единка со моќ за расудување на нештата што се случуваат околу мене" ....Ако може некој да ми помогне?
Mi treba esej na dve temi : Кочо Рацин и неговата поезија , и за драмите Чорбаџи Теодос, Печалбари и Парите се отепувачка. Ako moze nekoj da mi pomogne nekako? fala od napred!
Здраво, утре ќе правам писмена работа ќе имам две теми првата е ,,Желбата и љубовта крилја за големи дела" а втората е ,,Добрината победува" дали може некој да ми каже или напише? !?!?? Да ми пуштите ве молам!?!?!?!
Здраво, вака ми треба Писмена по македонски за утре на тема ,,Галебот Џонатан ми го покажа патот до успехот'' се работи за лектирата Џонатан Ливингстон но не треба да биде прерасккажана. Кој може да напише ми треба итно, фала однапред
Дали можеби некој има есеј со тема Идеологија на поединец? Потребен ми е за предмет Филозофија Благодарам.
Пишувам состави, есеи, дела или лектири (зависи дали ги имам прочитано) Кој му треба нека ме контактира
Здраво, ќе ве молам за помош! Ми треба состав од страна и половина на тема "Вчера бев паметен го менував светот, денес сум мудар се менувам себе си" Благодарам однапред. Имајте убав ден.
Здраво,ве молам помогнете ми итно е.. Ми треба есеј на тема: "Како би и помогнал на локалната заедница како иден експерт". Пробав да напишам нешто но само 5 реченици успеав да напишам.Доколку некој/а од вас има идеја нека напише.. Благодарам однапред
Здраво дечки му треба состав на тема "патот по кој чекори мојата генерација" има ли некој идеја како би можела да напишам.
Здраво,дали може некој да напише нешто на овие 3 теми?Благодарам однапред. 1.Работникот-активен борец за новиот свет во песната "Денови" од Кочо Рацин 2.Прераскажување на балада по сопствен избор(лирски и епски елементи) 3.Желбата и љубовта се крилја за големи дела
Здраво, итно е утре правам писмена за Хамлет и за Дон Кихот дали може да ми напише некој готов состав што го имате пишувано веќе кога сте правеле и вие писмена за ова, ако може некој доброволец да ми напише до вечер, ако не барем вовед и заклучок да ми напишите. Итно е, ве молам. Однапред ви благодарам.
Здраво женски ми треба помош за анализа на песна,па ако некој може да ми помогне нека ми пише во директ оти правам писмена сега во 9:45 а на часот ќе дознаеме за кои песни станува збор☺