А како може некој друг да ти напише состав за тоа каде ти се гледаш себе си за 10 години? Или за најдоброто патување во твојот живот?
Па не барам да ми напишее да ми помогне например некоја реченица што не знам како се пишува и слично не цел состав
Zdravo devojki dali ima nekoja sto ke mi pomogne mnogu mi treba sostav za mojata idna profesija nesto u vrska so modata ili pa za ugostitelstvoto i turizmot mi treba za zavrsna polagam u vtornik, fala mnogu odnapred
Nekoj sto go procital serdarot od gligor prlicev ako znae da go raskaze?Ne sum bas po literatura I ne mi e jasno citam I nisto ne razbiram,zarezaresa mi e.Ako moze nekoj da mi pomogne pisite mi vo poraka
@Doktorr123 @univerzumott да се потрудите малку не би било лошо нели? Седнете земете тетратка и обидете се да напишете нешто. Ќе видите дека секој пат ќе бидете подобри во пишувањето. Зарем очекувате некој друг да ви напише?
Не ги бранам ,но темава е баш за тоа ,за совети евентуално некој да напише на некого состав, а не за сеење памет на сите страни..
За совети да ете прочитај го погоре мојот коментар на почетокот на страната. Совети може да дадам на секого, а не да им пишувам јас состави додека некој не сака да го уклучи мозокот и да напише нешто.
Здраво ми требаат есеи на темите: 1.На учениците им треба здрава и чиста средина за работа во училиштето 2.Живееме во свет во кој е потребна верска,национална и социална толеранција
Здраво на братучед ми му треба писмена на тема човекот се слика себе си со своите дела. Ако може помош како да го започне што да пишува бидејки не нашол по интернетов ништо
Здраво, ми требаат состави за писмена, ако може некој да ми помогне, нека ми пише. 1. Ренесансните идеи во делата на Бокачо, Петрарка и Данте Алигиери. 2. Колоритот на ликовите во новелите на Џовани Бокачо. 3. Спротивставеноста на емоциите во сонетите на Петрарка. 4. Алегоријата во пеколот Данте Алигиери.