Itro mi treba pomos nemam vreme a mi treba esej od okolu 1000 zbora na tebe zivotot e surov / zivotna nepravda/ ama da ne e mnogu seriozen bidejki mi e za osnovno
Климент и браќата Методи 100% се превртуваат во гроб сега. Поопшта тема амин, напиши го ставот на Климент околу темава, напиши зашто е важно да читаме и кои се придовките од него.Просчај на интернет има нешто сигурно.. И п.с сега ти го читам погорното мислење, не е можно во ОСНОВНО да ви бараат есеј од 1000 збора.Мене во средно лимит ми е 300-500.Не пишувате елаборат.
Здраво ми треба помош за писмена. -Работата човекот го краси а мрзата го гнаси -Вистинските зборови болат повеќе од една удрена шлаканица. Ви благодарам.
Ми треба состав на тема: 1.Љубовта-вечна инспирација на поетите 2.Издржливоста,храброста и непокорот на македонската жена,мајка,сопруга,борец Итно ми треба за утре
Mi treba sostav na tema sakam da imam drugar kako tebe ili imam najdobar drugar fala vi mnogu , samo itno mi e za utre e fala vi ,
Оценете го составот .. со оценка за утре мие на писмена и корегирајте ми ги грешките ( ако има ) Љубовта е мал и спонтанен по чувство збор кој што не раѓа на овај свет. Од самото мое раѓање длабоко во моето срце избувнуваа различни чувства . Најпрвите чуства со текот на времето беа избледени , беа претворени во пепел во мојата меморија . Но многу добро ги памтам тие години што ги доживеав со задоволство во мојот живот,кога станувајки од креветот ги гледав секој ден најблиските лица , кога независно од времето надвор секој ден излегувајки во тој двор на мојата зграда ги сретнував моите пријатели кои ми беа второ семејство . Кога моето срце ништо не го иритираше. Буквално бев во хармонија со самиот себеси . Со моето внатрешно јас , тогаш љубовта во моето срце немаше граници. Во мојот живот пресутствуваа луѓе кои што неверојатно ги сакав и тие заминуваја не само што од мојот живот но исто така и од сопствениот живот. Што нанесуваше ужасна болка . Но со времето болката се смируваше. Со текот на времето станав по возрасен и бев и поминав во состојба на заљубеност , но начинот на кој што се заљубував беше недоброволен и погрешен. Но пред да го разберам тоа помина многу време . Погрешниот начин е начинот кој што ја раѓа љубовта со поглед без да му го знајш карактерот на личноста во која се заљубуваш . Не е довршен иначе крајот е во процес
Првата реченица ми нема логика. Болдираните зборови се погрешно напишани, чувства, заминуваа, знаеш. Место недоброволен? по логично би било недоволен. Некако во глобала целиот текст не ми се допаѓа. За што е темата што треба да пишуваш?
Да навистина првата реченица беше испреплеткана па зато можи и не донесе некоја смисла . Тие грешки ке ги корегирам . Го ценам вашето мислење но во реченицата недоброволно тоа и сакав да кажам . Дека без да сакаме се заљубуваме.односно не доброволно.. темата ние "љубовта во моето срце" Дали ке носи некоја смисла ако ке напишам " Љубовта е мал збор со големо значење, спонтано чувство , чувство кое што не` раѓа на овај свет."
Здраво на сите потребни ми се состави за утре Странецот,Проклета авлија и чекајки го Годо. Ви благодарам од напред
Есеј за НАТО. - Вовед: кратко објаснување за организацијата - Главен дел: мое мислење - Завршен дел: со некој заклучок за тоа ХЕЛПППППППППППП ништо од политика
итно ми треба текст за јунаштвото во илјадата по македонски јазик за средно обрз.. и исто така ми треба за вечната потрага по бесскапоцената билка гилгамеш
db se izvinuvam ako pobarav pomos samo sakav ako nisto dr nekoi nasoki i slicno Доброволец за пишување состави ? За подеталните теми, во ЛП