Девојки ми треба состав за социјално општествени услови во општеството,незнам што да напишам во воведен дел дајте ми инспирација
Ти ми беше мојата прва и последна мисла, мој единствен сон, моја единствена желба, прва личност која ја прифатив со сите мани, грешки и гревови, ТИ БЕШЕ СЕ, ОСВЕН МОЈ
Moze li opis na likot na corbadzi teodos ama da nema od Wikipedia I od drugi stranici tuku sami da napisete. Blagodaram odnapred
Ако некој има есеј на темата "Мрзеливоста најчеста причина за неуспех во животот" ако може да ми пише, фала однапред.
Зошто мислат децава дека некој ќе им напише состав? Кој тоа има слободно време вишок да го потроши на туѓата домашна работа? И глупост на напишете, потрудете се сами. Еден ден ќе разговарате со некого и ќе ви фалат зборови во речникот, реченица нема да можете да склопите без да звучите како дете од 4то одделение. Секоја чест на членовите што бараат насока и инспирација, се надевам дека учителите/професорите ќе ви го препознаат и наградат трудот, дури и составот да не е одличен. Колку повеќе читате и пишувате, ќе биде полесно и резултатот подобар.
Ми треба состав за овие теми: 1.Личноста на која им се восхитуваш 2.Ликот што ни остави најголем печаток Ако може некој да ми напише ке бидам мноху благодарен
Од каде да знаеме ние на која личност ти и' (а не им) се восхитуваш и кој лик ти оставил најголем впечаток (а не печаток) Деца само чекате на готово нешто, дај седнете напишете си сами. И од тоа ваше чекање друг да ви напише останавте неписмени. Најбанални грешки најдов во твојов текст, кои не можев, а да не ти ги поправам. (Читај погоре во заграда). И ни малку не е фер да добиете иста оценка, со оние кои сами се трудат нешто да напишат.
Јас им се воскитувам на Никола Груевски. Најголем печаток ми остави бекстфото на Груевски. Уште неможам да јадам или спијам. Незнам како муе на женаму на Никола ама мене ногу ми фали. Дасе појави на тв екран едвај го чекам. Тој ми остави печаток секогаш и во вечни векои. Тој е мојот херој. Ете... Пробај нешто вака... Со среќа
Друштво, дали на некој му се наоѓа есеј од 1000-1100 збора на англиски на било која тема да ми прати? Не ми е битна темата, може било што
Види на линков имаш неколку мислам https://www.bartleby.com/essay/Sample-Essay-1000-Words-F36YZZDKDRVA
Mi treba esejjj na tema dokolku sakam kje mozham da bide neshto upotrebeno od knigata "шагринска кожа" blagodaram odnapred
Здраво девојки, ми треба состав на тема "Љубовта го разнебитува човекот". Кој може нека ми напише плиссс. Фала ви однапред
Мене темата ми е многу нелогична. Обично за љубовта се пишуваат позитивни работи исклучок љубовта кон материјалните работи. Подобјасни нешто за темата. Кои книги сте ги работеле и слично.
Ја работевме "Смрт во Венеција" од Томас Ман...може нешто да се спомне околу делото, но повеќе како слободна тема ни ја даде проф.