Dali moze nekoj da mi pomogne za esej na tema moeto mislenje vo virtualniot proces na modernoto sekojdnevie?Ako moze nekoj oti mi treba za vo ponedelnik.
Не може некој да го знае твоето мислење. Плус, користиш интернет = позната ти е темата. Помачете си го малку мозокот. Не може сите писатели да бидеме, но за есеј да напишеме еден, сите можеме. Потоа се чудиме како се понеписмени генерации доаѓаат кои завршуваат факултет, а правописот им е катастрофа и незнаат да се изразуваат. Ако читате книги и лектири, пишувањето есеј не би требало да ви претставува никаков проблем. Знам дека темава е за споделување, некогаш стварно некој има потреба. Ама како што читам мислењава, 99% не сакаат да си го помачат мозокчето.
Напиши што мислиш за човековите права. Колку од нив имаме можност да ги користиме, колку од нив се прекршени, дали мислиш дека сите права се користат.
Zdravo,mi treba pomosh da napisham esej so dva argumenta na tema "Jazikot kako sistem od znaci za megju covecko opstenje".Ako moze da mi dadete idea za sto bi mozela da pisuvam.
@Член5555 напиши го тоа што го мислиш. Направи си план на пр. од најмалку три или четири клучни точки и навлези подлабоко во нив со потточки. Не се ни многу зборови, само размисли и напиши.
Здраво, треба да напишам есеј на тема "Гушнете го светот, емпатијата го здравее човештвото". Дали некој може да ми помогне? Есејот треба да има од 250 до 300 збора.
А да седнеш сама и да напишеш ? Додека го пишуваш прашањево и чекаш одговор на готово, можеш да размислуваш сама на темата па може ќе ти дојде некоја идеја
Води се по насловот. Што е емпатија ? Се надевам дека знаеш. Како може таа да помогне на човештвото, на кој начин?
Здраво Ке може ли некој да ми напише есеј на тема ,, Како би и помогнал на локалната заедница како иден експерт" ? Ми треба за конкурс за стипендија.
Можеш да почнеш да пишуваш нешто во конотација "Jaс како иден екперт со пропуст во мислењето, се откажувам од стипендијата јер не можам еден есеј да напишам за да ја добијам истата, па подобро би било да ја добие некој што може. Фала многу, пријатно " Ти фаќа око пишаното?
Zdravo na site devojki. Nemam inspiracija sto da pisuvam za delata na Cehov. Pokonkretno za delata "Debeliot I tankiot" "Kameleon" I "Smrtta na cinovnikon". Nemam ideja da gi opisam likovite koi vo realnosta se tokmu kako vo denesno vreme. Najmnogu baram nesto za karakteristikata lizaci, podlizurkovci. Ako Ima nekoj nesto slobodno neka mi pise lp. Blagodaram odnapred I se izvinuvam za latinica nemav mak. poddrska na telefonov.