Здраво, пријатели. Сакам да Ве замолам нешто. Дали може да напишете во коментар еден вид на состав на тема: Емиграција на младите од Македонија. Многу Ви благодарам.
Здраво дали ќе можи да ми помогнете за пишуваење на состави на теми: 1."Копнежот по родниот крај (браќа Миладиновци)" 2."Симбиоза на фолклорните елементи, стилското богатство и јазичниот израз во поемата "Сердарот" " 3."Родољубивиот и емотивниот поетски набој на Жинзифов" Не сакам готови состави туку сакам да ми помогнете како да започнам со воведниот,главниот и завршниот дел...
Есеите мислам треба сам да си ги напише секој, тие се за твоја корист Ова е една прекрасна тема Потруди се Како напишеш така Преку темата ќе се откриеш себеси и што е она што ти го сметаш за успех за себе, како ќе се чувствуваш тогаш
Zdravo,ako moze fa mi pomognete za utre mi treba sostav po makedonski jazik na tema.Novoto dete vo moeto oddelenie.
Здраво, дали може некој на скратено да ми каже од прилика што да напишам за писмена работа на тема ,, Човек - тоа гордо звучи"? Правам писмена, а не знам што да напишам.Благодарам однапред
Некој доколку може да ми помогне со завршни делови како да ги осмислам пошто најтешки ми се они, а се спремам за утре за писмена. Може да ми пишате во порака, ќе ви ги пратам составите.
Zdravo dane ima nekoj napisano sostav za ovie temi, vi blagodaram odnapred 1. Polozbata na zenata vo opshtestovto 2. Mentalnoto zdravje na mladite
Здраво молам за мала помош, ми треба писмена по македонски јазик на тема ,,Прличевата љубов кон пишаниот збор" . благодарам однапред
Дали можр некој да направи говор за екологијата,што би променил во околината и училиштата ми треба ИТНО
Zdravo Mi treba pomos, ako moze da mi pomognete za pismena rabota mi e sostavi na temi 1. Ulogata i znacenjeto na prvite slovenski prosvetiteli Kiril i Metodij 2. Dejnosta na Sv Kliment Ohridski 3. O pismeneh od crnorizec hrabar-potvrda za postoenjeto na slovenskata pismenost i odbrana na istata Vi blegodaram odnapred
Здраво, дали ќе може да ми кажете насоки и што да извлечам од секоја тема за да напишам...пошто баш баш не ме бива многу за состави пишување...да напоменам несакам готови состави...еве ги темите 1.„Традиционалните сфаќања наспроти оние модерните на семејната, мариовска жена “ 2.„Истрајноста,борбата или смртта како индивидуална судбина на поединецот“ 3.„Рациновите „Бели мугри“-нов почеток со нова идеја за подобар живот“