Девојки не сум многу по состави па затоа сакам ако можете да ми кажете некој состав на тама ..За сите деца да биде сонце.. Ви благодарам однапред
Девојки ај ве молам малку помош,значи не мора да ми пишувате состав туку насочете ме што можам да пишувам на оваа тема : "Улога и значење на културата во животот на совремиот човек" . Ми треба за утре. Фала ви однапред.
еии вака ми треба состаф, есеј по педагогија за „ [b]Образованиеот во Македонија [/b]“ дали има некој нешто шо било поврзано со ова би му бил многу благодарен..
СостаФ или СостаВ Ако на твои 17год не виде какво е образованието во Македонија тогаш што правиме понатаму...
нешто околу трите книги пеколот-алигиери декамерон -бокачо канцониерот-петрарка односно за нивната голема но тешка љубовна приказна темата е жената кај данте бокачо и петрарка кон беатриче, лаура, гризелда.. што и да имате од корист ми е
Женски да не ви се наоѓа некоја семинарска или некои информации за Ништовноста на договорите во Р.Македонија ?
Женски мене иииитно ми е потребно семинарска или нешто во врска со Компаративниот приказ на нашето законодавство со законодавството на Р.Хрватска во поглед на ништовноста на договорите .. енибадии
Дечки ве молам ако имате нешто напишано за Одржливиот развој на Република Македонија да ми пратите балгодарам однапред
феминки ми треба помош ми треба есеј со наслов "Уметноста како неопходност на човекот" за утре однапред фала
Имам една другарка што многу добро пишува есеи, семинарски, проектни и сл. Не е многу скапа, па ако сака некој нека исконтактира со мене, ќе ви дадам нејзин број.
ако некому не му е мака може да напише еден состав пријателството е најглемо и најсилно богаство за мојата сестра ...ќе ви бидам благодарна
девојки ве молам напишете ми состав за јазикот :/ итно ми е..немора цел...барем малку да знам од прилика како
Мислам дека баш за ова ме бива Неможам вака на сите да ви пишувам па кој сака нека ми пише во лп,кој не сака не ми е гајле хахах
Познато ви е она чувство кога ве прават будала при здрав памет? Никој не е толку глуп за да не сфати некои работи што се толку многу очигледни. Мостот помеѓу среќата и сè друго се руши, а ти остануваш на другата страна. Што е со луѓето, со таа река. Се слушаат нејзините зли насмевки, гласовите не те оставаат на мира. Таа експлозија што се случува во вас, тоа чувство на нервоза и омраза, сè во едно? Нервозата ти станува најредовна дестинација во таа минута, секоја секунда стигаш до одредено ниво, нова врата. Но, никако не можеш да го најдеш излезот. Неверојатно е како некој може да ти го смени денот во една секунда. Tи доаѓа да викаш најгласно што можеш, само за да се ослободиш од бесот. Но, не успеваш… Чувството на отфрленост ја игра својата улога додека некој друг го гледа ТВОЈОТ филм, а сепак сценариото… го пишуваш ти. Се прашуваш дали сериозно луѓето прават така за забава или само поради посакуваниот ефект
Hello. Mi treba pomos za prikazna na tema "Ostavete ne, nie rabotime" treba da ja iskoristime nasata fantazija profesorkata ni dade slika pa so pomos na slikata da pisuvame na slikata imase edna biblioteka so otvoreni nekolku knigi sobata bese malku vo temnina na edna kniga imase sveka, imase i mali covecinja kako se kacuvaat po knigite i stranicite so mali skalicki. Vi blagodaram odnapred (nemozev da pisuvam kirilicno bidejki vi pisuvam od mobilniot)
mi treba sostav na tema zagubenata drugarka, kako sto e pesnata od Aco Shopov Oci. mi treba za utre ve molam pomos