Има ли некој на форумот состав за Пријателството општо .. ми треба за утре а немам време да посветам големо внимание да го пишувам. Фала однапред )
дали има некој состави по македонски јазик за 3 година пишувано за злосторство и казна, за ревизор и тие др... ? и ако има да ми ги прати
Итно ми треба состав на некој од следниве теми: -Моите права/одговорности -Мирот и јас -Детската радост и детската тага Фала однапред !
Може ли помош? Напишете ми краток состав на тема .Зашто да не утешам, помогнам, насмеам. Ве молам побрзо за утре ми е!
Ако е офтопик преместете го во соодветна тема Ама сепак е состав, еве ви идеа ако случајно имате тема за филм и поука од него Превзмено од fakulteti.mk
Cekoram niz zivotot, slusam samo glasovi no ne gledam nikoj.Da.Sama sum,nema nikoj.Naednas zdogleduvam svetlina,silna svetlina sto me zaslepuva i ogromna toplina so mi ja topli dusata.tamu nekade vo dalecinata vo odblesokot se gleda edno prekrasno sustestvo.ljubopitna da vidam so e toa so tolku silno bleska jas prodolzuvam da cekoram napred,cekoram,cekoram i naednas te zdogleduvam tebe,no uste nemozam da go vidam tvoeto lice.Gi podzatvoram ocite i gledam deka toa ne e nikakva smetlina tuku bleskaat tvoite oci,a toplinata izleguva od tvoeto srce.Ja pruzam rakata za da te dofatam,no zaludno e ,premnogu si daleku,vikam po tebe no ti ne me slusas.stoime taka i dvajcata se gledame,tolku blisku a sepak predaleku sme.Se prasuvam,oh boze zosto mora da e tolku surova realnosta,posle tolku vreme zdogleduvam nekoj sto uspea da mi ja stopli dusata za mig no toj e tolku dalecen,duri nedostizen.
Девојки овде најдов многу состави па може на некоја од вас ќе ви помогне копи пејст на линков Спојлер http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=16919&PN=2
Devojki mi treba itno voveden del za sostav ,,Sonuvam za..,, i ,,Ljubovta glaven motiv na pisatelite,, ..
Дали може да ми помогне некоја членка за состав на тема Моето училиште -неговата улога и средината ? ако има некоја идеа или состав нека ми пише лп. Ви благодарам однапред
Имаш горе во линкот што го постирав, побарај , на секоја страна имаш по нешто напишано за нив Потрудете се малце , не чекајте на готово се
Јас пред година или две имав "сон" да бидам писателка, и почнав да си пишувам мали составчиња, дури направив и веб страна нешто за филозофија имам... кратки се ама добри за инспирација, a има и транслација на англиски... еве ја странава http://www.wix.com/223463/sostavi#!
Ве молам , ако можете да ми дадете некој состав за смртта на иван илич, чичко горио или ревизор мноогу ќе ви бидам благодарна
Sostav. Дали некој ке може да ми напише состав за авантура. Не е битно каков оти јас сум тапа за составување. Фала однапред