Ve molam dali mozhe da m i sostavite pismen sostav na tema Kniga i ako mozhe pobrgu zatoa Utre i neznam shto da pisham
па колку што знам денационализација бил процес во кој порано на луѓето им биле одземани нивните имоти... без нивна согласност..
Луѓе ми треба состав на тема 1. Черкорам по патеката долга 8 години или 2. Моите 14 години ве молам зашто многу ми е итно ... ФАЛА МНОУ ОДНАПРЕДЕ
Книгата и Интернетот Итно ми треба состав на оваа тема Книгата и Интернетот...Утре правам писмена по македонски јазик а незнам што да напишам... Ве молам кој знае нека напише нешто или нека ми даде линк Поздрав
Може два состави: -Ден на планетата Земја 22 март. -Татковино те имаме само тебе. Благодарам од напред за утре ми се составите ако може некој да ми напише за овие два состави
Луѓе ми треба состав на тема 1. Черкорам по патеката долга 8 години или 2. Моите 14 години ве молам зашто многу ми е итно ... ФАЛА МНОУ ОДНАПРЕДЕ
Да не случајно некој има состав за Анализа на творештвото на Блаже Конески, Ацо Шопов и Радован Павловски
Ако можете да ми помогнете.. мене ми треба состав на тема: -Децата стануваат возразен човек напишав нешто за темата.. треба да се опфати тоа дека понекогаш децата со своите постапки можат да бидат големи а возраните мали..