Девојки ќе може да ми помогнете да составам есеј за „Создавање на Македонската држава (од втората светска војна)“. Ве молам да ми пишете ако сте во можност... :/
Ке може некој во лп да ми даде предлог за истражување, нешто што ке можам да го спроведам, некоја идеа?
ke mo ze vi nekoj da mi napise sostav na tema my aventure story Ve molam ako moze pobrzo za utre mi e blagodaram odnapred
Mi treba sostav makedonski Zenski imam naslov " Covekot moze da napravi fantasticni raboti samo ako go nasoci svojot um kon toa" mala pomos ? sto kako da pisuvam vo sredisniot del i zaklucokot ? Ve molam za pomos D
Mi treba sostav makedonski Па ете пишувај за тоа колку ти било тешко да го напишеш составот, ама откако си седнала да размислиш и да се фокусираш ти текнало дека најдобро е да пишуваш за твоето лично искуство во тешкотијата за пишување на составот. Тоа нека ти биде половината од главниот дел, а потоа пишувај за трудот општо, за трпението во чекањето на резултати и како ако се предадеме на некоја активност, резултатите се неизбежни. Напиши дека успесите доаѓаат со макотрпна работа и фокусираност.
Devojki mi treba sostav na tema "Пишувам за свое задоволство" pa kje ve zamolam dokolku mozhete napishete neshto malku... Fala odnapred
Девојќи ве молам помогнете ми ми треба есеј на тема ''Зошто треба да ѓи почитуваме законите?'' за утре ми е плс.. Фала однапред
Ве молам некој во лп да ми пише за ,,Сомнително лице,, нас професорката ни кажа да не правиме како да раскажуваме туку во прво лице ние да ја прикажеме претставата од наше гледиште... е сега јас не разбрав што треба во воведниот дел, што во главниот и завршниот? Бидејки ми е прва писмена работа во средно и до сега не сум пишувала на ваков начин би замолила некој барем да ми каже во лп како да ја прикажам претставата? Ви благодарам однапред!
Јас да прашам ако некој има нешто на пц напишано за Пеколот,Декамерон и Канцониерот го замолувам да ми прати нешто да ми се најде за во писмената Благодарам однапред
есеј има некој есеј на тема ''јазикот'' и напишано според овие точки - што претставува јазикот на еден народ -издвојувањето на македонскиот јазик од групата на другите словенски јазици (како посебен јазик со свои јазични особености ) -оспорување на македонскиот јазик низ вековите -кои се најзаслужени за оспорувањето на македонскиот јазик како литературен јазик -македонскио јазик во совреме есејот најмалку треба да има 250 збора
mi treba pomos ve molam ako ima nekoj da mi pomogne da napisam sostav za dilemata na hamlet ne treba da ima preraskazuvanje...
Ќе ве молам итно е , ми требит состав за петок ми е.. : 1. Хамлет 2. Дон Кихот 3. Божествена комедија или линк или напишетеми ве молам , благодарам однапред <3!
Дечки значи ке праиме македонски писмена (не бе географија -.-) и ни даде 4 теми.. ‘Уметност како сфера за зблизување’ искрено имам напишано 3 сега за оваа незнам како да почнам... Што да пишам.. Мо=е ке ми се падне Зато многу ке ви бидам благодарна некој во ЛП да ми прати барем 30% од состав, понатаму ке ми текне..
Lugje pomagajte vi se molam sega razbrav deka sme praele pismena po makedonski za Francesko Petrarka i negoviov kanconier..................Dali ke mozit nekoja da mi prati nesto del od sostav ilisostav kolku da mozam da se orientiram da napisam