Љубовта е најдобриот подарок кој некој може да го подари или добие. Љубовта е нешто кое често излегува на површината во тешките денови од мојот живот. Љубовта е моќна може грижата да ја претвори во насмевка. Може да допре до сечије срце. Може сите лошотии во светот да ги претвори во една слика за која сите се надеваме дека еден ден ќе се случи. Таа е како свеќа која гори во темнината но никогаш не згаснува... Нешто кратко од мене да ти служи да напишеш неколку реченици
Да не има некој состав за ,, Смртта на Иван Илич''- Толстој ? Спојлер ја немаше во мојата библотека а во градска имав друга земено и затоа ја немам прочитано , а за утре ми е писмената
ај некој нека поможи околу соджината на Дон Кихот ама со ваши зборови оти од интернет се пречитав... ама некако не ми е јасно.. :Р
АЈ ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ МИ ТРЕБА ЕСЕЈ НА ТЕМА ОБРАЗОВАНИЕ ЗА СИТЕ И ДРУГА ТЕМА: СИТЕ ЕДНАКВИ СИТЕ РАЗЛИЧНИ
Aj ve molam devojki ako sakate da mi kazete sostav za Dobrinata go pobeduva najtvrdoto srce i druga tema Ubavinata na moite godini ve molam
Ај ако може некој да ми помогне... Ми треба некој краток состав за животот на луѓето според песната „Тутуноберачите“ од Кочо Рацин Ве молам побрзо, за утре ми е..
Мојот пат до вселената - Оваа е насловот ако некој има нешто на оваа тема нека ми прати во ЛП благодараам
Итно!! За утре имаме лектира на тема ,,Македонска современа поезија" ми треба анализа,дали некој ја има обработувано или дајте ми линк од некоја страница да начкртам нешто,ве молам
Zdravo ako ima nekoj sostav angliski Negative effects of massive tourism neka mi prati vo lp itno mi e .. fala
итно ми е девојки ве молам ке сакате ли да ми напишете некој состав за писмена ми е за утре со наслов ,,разговор со облакот" немора цел почнете јас ќе завршам само ве молам итно ми е...