Здраво!! Ми треба драма на тема: Здрава и чиста училишна средина..воопшто не ми текнува никаква идеја значи девојки ако ви текне нешто кажете ве молам !
Ке сака ли некоја да ми помогне да ми напише нешто на тема "мојата автобиографија" по македонски јазик ми е јас имам нешто ама не е доволно .. ве молам од прилика барем завршен дел. Фала однапред
Како што гледам, а се надевам добро ме служи видот, ти побара да ти напишат состав, а не да ти дадат патоказ во кој правец да пишуваш. Тоа се две различни нешта.
Дали некој знае да ми напише состав на тема:Образованието е моја животна определба МИ ТРЕБА ИТНО,БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД
Aj ако може за мене да ми напишете состав за Слобода и Мир и за Еколошка тема... Ми треба за домашна работа ве моламмм!!!!
Здраво!Ве молам дали може некој да ми напише расказ:"Училиштето-инспирација за нови идеи".Ај ве молам ако сака нека напише некој па јас ке пишам за него бидејќи ич не ми иди инспирација за оваа тема. [/color][/color]
Може некој да измисли состав за -Мој омилен лик од лектира (Ровинзон Крусо, Хајди , Белото Циганче) -Личност која ме воодушевува со своите постапки или -Запознав ново другарче .... Ај ви се молам многу барем за 1 состав за писмена ми е ве молам најмногу !! :\
Имам состави на теми: 1. Анализа на ликот на Неда од поемата Сердарот. 2. Мојата идна професија. 3. Трепери љубов во срцето мое. Ако ви требаат слободно пишете ми лп ќе ви ги напишам
Ако на некој му треба состав за љубов и нешто сл. нека ми пише Секогаш сум расположена за тоа да пишувам и ми оди, зошто се соживувам со тоа и незнам..Едноставно го пишувам со могу чувства хах
Мене ми треба состав на тема:Образованието е моја животна определба...Па ако не ти е тешко и ако сакаш да ми напишеш....
Здраво феминки.. ве замолувам сите, ми треба патопис ако имате да ми пишете.Фала од напред и многу ми е итноо :'( <3
Правам писмена и ми треба состав за: О писменех Похвалното писмо Човечки доблести, нешто како што те прави човек (поврзано со Ахил и Хектор од Илијадата) Значењето на Св. Климент и Наум. Значи професоркава бара повеќе креативност, а не натрупани информации, нешто што веќе го знае. Барав на нет и ми искочија повеќе текстови ама ќе знае дека се препишани од таму. Така да ако имате вие напишано нешто за темиве пишете ми ЛП ве молам
Здраво ) Дали некој има нешто за хуманизам и ренесанса па да ми прати ) Или ако знае нешто и го бива, па да напише
Ако му треба на некој состав нека каже..И така сум расположена за пишување Ама нека бидат темите некаде до 7 одделение
Ве замолувам доколку имате есеј на тема „Св. Кирил и Методиј“ или „Климент Охридски“ да ми пратите по ЛП. Благодарам однапред!
Decki mi treba sostav na tema obrazovanie-uciliste.... vovedot treba da bide za toa zosto e znacajno obrazovanieto a zavrsniot del treba da bide za toa zosto e znacajno ucilisteto ve molam mi treba za ponedelnik od ovaa strana mi se site sostavi od po site imam 5ka ve molam.... blagodaram odnapred
Mi treba sostav po tema obrazovanie, uciliste ve molam dajte predlog mi treba za utre blagodaram odnapred