Луѓе треба да пишувам на тема :Човекот како фактор за загадување и негово истребување.Ме бива за пишување теми но неможам да најдам на интернет ништо поврзано со ова како некој податок :/ Ако некој нешто најде пратете линк ако не ќе смислувам сама :/
Nekoj da mi kaze prasanajta angliski za 7/9 i za 8/8 ako moze pisemi mi poraka ako vi epotrebno za 8/8 nekoj prasanja ke vi dadam dajte mi vie angliski itno e za pon e
'' Како да се заштеди електричната и топлотната енергија во училиштето и за што да се наменат заштедените пари nekoj da ne ima slucajno na ova tema esej
Епа напиши нешто што ти се случило убаво.Сеа незнам што ти се десило па да ти раскажувам пиши бев таму и таму на одмор,дали си се заљубила.....дали ти беше убаво на летниот распуст....
Ве молам помагајте, ми треба за утре Мојата улица треба да ја опишам во 10 реченици. Незнам што да пишувам, помагајте. Благодарам однапред.
Зарем очекувате некој да седне и да ви напише состав и веќе да има напишано, ќе седне да го препишува овде? Колку пати досега не сум знаела што да напишам во состав, па сум се снашла. Вака, така, на крај секогаш сум имала состави. Треба и сами да се потрудите.
Така е, браво! а не све на тацна се научиле тука, божем толку неможат да си смислат сами, него пуста мрза.
Дури во 10 Сигурно можеш компјутерот да си го опишеш во 10. Па улица е, побогу. За секоја куќа по една- 20 ќе напишеш
Треба да напишам состав на тема "Како да се подобри учичишната клима" и треба да се зборува за подобрување на условите во учичиштето, на односот меѓу учениците и професорите, ама немам буквално никаква идеја, ај некој ако може само предлог да ми даде што би можела да напишам?