Da ne ima nekoj raskazano lektirata za petto oddelenie Taro vo zemjata na planinite da mi pomogne , blagodaram
Јас ја имам,ехехе кога бев помала ја имам зачувано тетратката каде што ја имам прераскажано ако ти треба пиши ми
ај некој ако има состави за *екологија *хуманоста на човекот *компјутери и нивната употреба ,нека ми прати во порака
Zdravoo! Ako moze nekoja idea za sostav? Slobodna tema mi e ama ne mi teknuva nekoja odredena tema....
Здраво феминки Ми треба состав на тема "Целиот свет е глобално село". Или само да ми даде некоја идеја како да започнам на составот.
Здраво ! Ми треба есеј на тема ,,Еволуцијата на човекот по сто години почнувајќи од денес"... Однапред ви благодарам!
https://www.facebook.com/Изработка-на-семинарски-состави-и-есеи-414379625427236/timeline/ Изработка на семинарски -200 денари, состави - 150 денари, есеи - 100 денари На кој што му треба нека пише порака
Изработувам состави за писмени работи за различни теми. Доколку некоја е заинтересирана пред писмена работа слободно нека ми пише ЛП. Цена по договор.
Ми треба есеј на тема Комуникацијата помеѓу човекот и природата ќе ми бидит мило ако некој ми помогнит и ми кажит како да го напишам фала однапред
Дечки ми треба нешто као состав или неколку реченици за поопширен одговор на филозофско прашање.. кое гласи вака : " Што е убаво кога нешто е убаво" ви благодарам однапред
За кога ти е потребно ова ? Ќе ти составам нешто утре, ако сеуште не си напишала и ќе ти пратам во ЛП. Интересна е темата, односно прашањето.
Ми треба брзо помош!!! Имам есеј за утре по етика на тема мојата совест. Значи не ми е денот и неможам ни две реченици да составам ако може некој барем со мало делче да ми помогне ке му бидам благодарна