Zdravo decki. Utre imam pismena dali ke moze sostavi za 8 odd: Vi blagodaram odnapred 1. Чемерот и тагата во ,,Балада за непознатиот,, 2. Судирот на љубовта и зависта во ,,Заљубиле се две луди млади,, 3. За љубов се ке сториме во ,,Питал ја Стојан Бојана,,
Здраво! Дали ќе може еден состав на тема "Големата братска љубов'' но да биде поврзана со романот ''Девојките на Марко''?
Девојкии, ми треба состав на тема: 1,Замислено патување по татковината 2,Макотрпниот живот на работникот во Рациновата песна „Денови“ Помош ми требаат за утре !!!!
Здраво пријатели. Потребна ми е вашата помош. Ве молам ако можете да ми дадете состав за оваа тема. Многу ми е важно, ве молам.
Pomoshhhhh!! Mi treba sostav na tema "Likot na Neda od poemata "Serdarot" mi nalikuva na likot na majka mi" vi blagodaram
Пoгoлемa глупoст немaм прoчитaнo дo сегa....не тoa штo ти бaрaш, туку кoј и пo кoј предмет бaрa ЕСЕЈ зa гипс... Oвa е некoјa кембриџ глупoст или..?
Дали има некој состав на тема Вистината е најдобар одговор или на тема Патот по кој чекроиме?Ако имате и 2 реченици доста ми се барем да знам шо да пишам оти немам никаква идеја...
http://makbook.umbb.net/t3-siljan-strkotraskazana inaku iako ti e za ponedelnik imas vreme da si ja procitas.