Се извинувам што сум сега офф топик али мислам дека нема потреба од коментарите "тешко ти е сама да напишеш","зашто не седнеш да ја прочиташ книгата и сама да напишеш",бидејки они да сакале до сега сигурно би го направиле тоа,место да пишуваат тука на темава
Девојки ми треба состав на некој од овие три теми.Ако некој може да ми помогне за утре ми е,благодарам однапред 1.Што ке променам во новата година 2.Сакам да... 3.Моето омилено хоби
Ke ve zamolam ako moze nekoj da mi dade nekoj sostav za pismena po makedonski temata od prilika ke bide u vrska so "zelbata za raskos i sjaj e po cena na sopstveniot zivot" so e mozno pobragu bidejki mi e za utre prva godina sredno sam fala
Nekoj ako ima slucajno za hamlet i bozenstvena komedija da pomogne kolku ima tolku da me nasoci barem vo pisuvanjeto na temata a ne bi bilo loso i ako ima kompleten sostav
Ми треба состав на тема: Бизарност или нужност на сознанието кај книжевниот протагонист Мерсо на Албер Ками. Доколку има некој да ми прати во пп.
Здраво ја има некој прераскажано лектирата 20.000 милји под морето,ми треба итно ја немам прочитано за понеделник ни е ,фала однапред...
Може ли некој да ми напише барем нешто немора цел состав темата е: "Моите новогодишни желби до..." Фала однапред
Ако може некој да ми помогне ми треба есеј на тема "Криза на човековата совест". Темата ни е од романот Шагринска кожа..Ако може некој нека ми пиши..Благодарам однапред
Здраво, дали некој има состав за Модерната литература , Шарл Бодлер - Албатрос , и Едгар Алан По - Галабот ))
Акo мoзе некoј крaтoк сoстaв нa темa "Кoлку нaшaтa млaдoст придoнесувa вo рaзвoјoт нa oпштествoтo " зa утре ми требa сегa дoзнaв блaгoдaрaм oднaпред
дечки,правам писмена во понеделник ..ми требаат есеи од поезијата на Гане Тодоровски - Нерези и Трепетлика,Анте Поповски - Вардар и Македонија и Матеја Матевски - Езеро и Ѕвона Ве моламмм ако има некој нека ми ги прати